Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 9063 kez okundu. | Kategori : G.İLÇELER
Haberin Tarihi :   04 Ekim 2013 - 12:43

Başkan Aydın, Çalışmaları Denetledi

Büyüt
Küçült
Başkan Aydın, Çalışmaları
İlçemiz Kızılot Mahallesi'nde yapımı devam eden modern mezbahane inşaatının yanındaki canlı hayvan satış yeri genişletiliyor

  Yaklaşık 750 m2’lik alana yapılacak olan ve Avrupa Birliği standartlarına uygun inşa edilen modern mezbahanenin inşaatını incelemeye giden Başkanımız Av. Kadir Aydın, mezbahanenin yapım işinde çalışan yetkililerle görüşerek inşaatın durumu hakkında bilgi aldı.

            Daha sonra canlı hayvan satış yeri alanında incelemelerde bulunan Aydın, Kurban Bayramı öncesinde vatandaşların ve satıcıların zorluk çekmemesi için Belediyemiz Fen işleri ekiplerine talimat vererek gerekli yerlerin betonlanması ve bayram öncesinde vatandaşların hizmetine sunulmasını söyledi.

            Mezbahane ve Hayvan Pazarı’nın bir yere toplayarak kompleks haline gelmesinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Aydın, “İnsanların maddi ve manevi olarak özen gösterdiği bir bayram öncesi yapacakları alışverişlerin nezih ve standartların üzerinde olması hepimizin temennisi. Bizler bu noktada üzerimize düşeni hızla yapmaktayız.  Bu yeni pazar alanımız gerek vatandaşlarımızın daha nezih şartlarda gezip alışveriş yapma imkanı bulması gerekse burada tutulacak hayvanların bir canlıya yakışır halde olması açısından uygun şekilde dizayn edilecektir. Bizler İnşallah kurban bayramı öncesi bu alanı kullanılabilir hale getireceğiz. Ayrıca hayvan pazarı yanında inşaatına devam edilen mezbahanemiz de ilçemize yakışan, bölgenin en temiz en modern mezbahanesi olacağına yürekten inanıyorum” dedi.

Esnaf Ziyaretleri Devam ediyor

Belediye Başkanımız Av. Kadir Aydın, Bulancak mahallesinde cadde üzerinde bulunan işyerlerini ve kadınlar pazarlığını ziyaret ederek esnaflarla tek tek görüştü ve sorunlarını dinledi

   Esnaf ile sohbet ederek dertlerini dinleyen Belediye Başkanı Av. Kadir Aydın’a pazar konusunda ve diğer konularda isteklerini dile getiren esnaflar, Pazar yeri için yapılacak olan projeler hakkında Başkan Aydın’dan bilgi aldı.

            Başkan Aydın ise, kadınlar pazarında vatandaşların daha rahat alışveriş yapmalarını ve esnafın da daha düzenli bir yerde ürünlerini pazarlamaları için projelerini ve düşüncelerini anlatarak “Bu projeyle vatandaşımız ve esnafımız daha modern bir ortamda alışverişlerini yapacak, hem vatandaşımız hem de esnafımız mutlu ve huzurlu olacaktır” dedi.

            

Başkan Giresun Üniversitesi'nin Akademik Yıl Açılışında

Giresun Üniversitesi 2013-2014 Akademik Yılı açılış töreni 03.10.2013 Perşembe günü Güre Yerleşkesi Rektörlük Konferans Salonunda yapıldı

       Akademik yıl açılışı; saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından yapılan müzik dinletisi, yeni akademik yıl açılışı kutlama mesajlarının okunması ve üniversitenin kısa tanıtım filminin gösterilmesi ile başladı.

            Daha sonra Giresun Üniversitesi Öğrenci Konseyi Başkanı Metin Köse, yeni akademik yılda eski ve yeni öğrencilerle Giresun Üniversitesi çatısı altında bir arada olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirerek öğrencilerin karşılaştığı sorunları aktardı ve sorunların çözümünde yardım talep etti.

            Ardından kürsüye gelerek konuşma yapan Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aygün Attar, öncelikle davetlilere hoş geldiniz diyerek, genç bir üniversite olduklarını, kuruldukları 2006 yılından bu güne kadar  hızla gelişerek öğrenci sayısını her yıl katlanarak arttırdıklarını, şuan öğrenci sayısının 30 binlere yaklaştığını ve dünyanın dört bir yanından gelen öğrencilerle Giresun Üniversitesi’nin bir dünya üniversitesi olduğunu belirtti.

            Konuşmaların ardından yeni akademik yılın ilk dersi Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zakir Avşar tarafından “Kriz, Demokrasi ve Medya” konusu üzerine verilerek akademik yılın açılışı gerçekleştirildi.

            Belediye başkanımız Av. Kadir Aydın’ın da katıldığı Akademik Yıl açılışına; Vali Hasan Karahan, Belediye Başkan Kerim Aksu, Giresun Cumhuriyet Başsavcısı  Abidin Bozkan, Karadeniz Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Baykal, Vali Yardımcıları Yüksel Çelik ve Barış Demirtaş, Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zakir Avşar, bazı  kaymakamlar, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Selahattin Acara, İl Emniyet Müdürü Hikmet Bulak,  Dereli Belediye Başkanı Zeki Şenlikoğlu ile bazı belediye başkanları, daire müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, akademisyenler, öğrenciler ve çok sayıda davetli katıldı.

          

   

Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir