Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6932 kez okundu. | Kategori : G.İLÇELER
Haberin Tarihi :   03 Nisan 2013 - 00:41

Başkan AYDIN, kermes açılışını yaptı

Büyüt
Küçült
Başkan AYDIN, kermes açılışını
Belediye Başkanı Av. Kadir AYDIN, İlçemizde faaliyet gösteren "Bulancak Ab-ı Hayat Çevre, Eğitim, Kültür ve Yardımlaşma Derneği"nin düzenlemiş olduğu kermesin açılışını Kaymakam Tayfur ELBASAN ve Emekli Kur'an Kursu Hocası Nuri GENÇ'le birlikte gerçekleştirdi.

İlçemiz İhsaniye mahallesinde açılan kermeste; Ab-ı Hayat Derneği Kadın Kollarının el emeği göz nuru danteller, işlemeler, tülbentler, mutfak takımları, hediyelik ve süs eşyaları ayrıca yöresel yemekler, gözleme, kadayıf, baklava ve daha birçok yiyecek ürün bulunuyor.

 Stantları dolaşan Başkan AYDIN, dernek yetkilileri ile sohbet ederek sunulan ikramlıklardan tattı. Dernek yetkililerinden alınan bilgiye göre, kermesten elde edilecek gelirlerin öğrenciler ve yoksul vatandaşlar yararına kullanılacağı bildirildi. Kermes 12 Nisan 2013 tarihine kadar devam edecek.

Başkan öğrencilerle drama eğitiminde

Belediye Başkanı Av. Kadir AYDIN, bugün Cumhuriyet İlkokulunda " Drama Atölyesi " çalışmalarına katıldı.

Belediyemiz ve Kent Konseyi öncülüğünde Bulancak Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde, 12 Mart 2013 tarihinde başlatılan “ Drama Atölyesi ” çalışmaları Barbaros, Cumhuriyet, İstiklal ve Yunus Emre İlkokullarında devam ediyor.

Drama eğitimlerine katılan Başkan AYDIN’ın konuya ilişkin yapmış olduğu açıklamada; “ Drama eğitimleri kapsamında Cumhuriyet İlkokulunda gerçekleştirilen çalışmalara bizzat katılarak çocuklarımızla girişimcilik koridoru, lider duygular, ikna mı ısrar mı, liderlik sarmalı, girişimcilik medeniyeti gibi bazı oyunları oynadık. Bu sayede çocuklarımızın liderlik vasıflarının farkındalığının kontrolü, güçlendirilmesi, girişimci ruhlarının desteklenmesi ve enerji oluşturma yönünde temel çalışmaları yaparak, çocuklarımızın kişisel gelişimlerine destek sağlamak, yaratıcı düşüncelerini ve girişimci ruhlarını ortaya koymayı hedefliyoruz” dedi.

On iki hafta sürecek drama eğitimleri Barbaros, Cumhuriyet, İstiklal ve Yunus Emre İlkokullarınının 4. sınıflarını kapsayacaktır. Eğitimler sonucunda ilçemiz spor salonunda yapılacak törenle toplam da yaklaşık 750 öğrenciye sertifika verilecektir.


Minik öğrencinin Başkan sevgisi

Cumhuriyet İlkokulunda “ Drama Atölyesi ” çalışmalarına katılmak için giden Belediye Başkanı Av. Kadir AYDIN, okul bahçesinde oynayan öğrencilerin büyük bir ilgisiyle karşılaştı. Özellikle içlerinden bir öğrencinin başkan sevgisi gözlerden kaçmadı. Oyunu bırakıp Başkan AYDIN’ın yanına koşan Ramazan ÖZDEN isimli öğrenci, “ Başkan’ım Nasılsın? ” diyerek, Başkan AYDIN’la sohbet etmeye başladı.

 

            Ayaküstü bir süre öğrenciyle sohbet eden Başkan AYDIN, medeni cesaretinden dolayı öğrenciyi tebrik etti.


                 







Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir