Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 10281 kez okundu. | Kategori : G.İLÇELER
Haberin Tarihi :   31 Aralık 2012 - 23:24

Başkan AYDIN ve Milletvekili TATLI işyeri açılışında

Büyüt
Küçült
Başkan AYDIN ve Milletvekili TATLI işyeri
Belediye Başkanı Av. Kadir AYDIN, Milletvekili Adem TATLI ile birlikte 28.12.2012 tarihinde İlçemizde açılan yöresel ev yemekleri işletmesi açılışına katıldılar.

Başkan AYDIN ve Milletvekili TATLI işyeri açılışında

Belediye Başkanı Av. Kadir AYDIN, Milletvekili Adem TATLI ile birlikte 28.12.2012 tarihinde İlçemizde açılan yöresel ev yemekleri işletmesi açılışına katıldılar.

Açılışta Milletvekili Adem TATLI bir konuşma yaparak işletmenin bölgemize ve işletme sahiplerine hayırlı uğurlu olmasını diledi.

Açılış kurdelesi dualarla birlikte Başkan AYDIN, Milletvekili TATLI, Ak Parti İlçe Başkanı Hamit KARAOĞLANOĞLU ve CHP İlçe Başkanı Fatma Cevahir KARAİBRAHİM CANİK keserek işletmeyi gezdiler. 

Açılışa Ak Parti Millet Vekili Adem TATLI, Bulancak Belediye Başkanı Av. Kadir AYDIN, Ak Parti ilçe Başkanı Hamit KARAOĞLANOĞLU, CHP ilçe Başkanı Fatma Cevahir KARAİBRAHİM CANİK, İl Genel Meclis üyeleri, daire müdürleri ile birlikte çok sayıda davetli katıldı.


Milletvekili TATLI ve Başkan AYDIN esnafları  ziyaret etti.

Ak Parti Giresun Milletvekili Adem TATLI ve Belediye Başkanı Av. Kadir AYDIN, beraberindeki heyetle birlikte Bulancak esnaflarını ziyaret ettiler.

Esnaflar ve vatandaşlarla sohbet eden TATLI, Bulancak Orman İşletme Şefliği'nin kapanacağı yönündeki iddiaların doğru olmadığını bildirdi.

Orman işletme lojmanlarının yerine adliye sarayı  yapılması için görüşmeler yaptıklarını belirten TATLI "Yer takası Başbakanımız Sayın ERDOĞAN tarafından bizzat gerçekleştiriliyor. Bu yüzden orman işletme şefliğinin kapanacağı yönünde dedikodular gündeme gelmiş. Gündemimizde böyle bir şey yok” dedi.

Esnaf ziyaretindeki heyete Ak Parti İlçe Başkanı Hamit KARAOĞLANOĞLU, Ak Parti İl ve İlçe yönetimi, Aydındere Belde Belediye Başkanı Haydar KARAKILIÇ ve Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Hamza TANRIVERDİ de eşlik ettiler.



 

Milletvekili TATLI’dan Belediyemize Ziyaret

Giresun Milletvekili Bulancaklı hemşerimiz Adem TATLI 28.12.2012 Cuma günü Belediyemizi ziyaret etti.

Milletvekili  Adem TATLI,  Ak Parti Bulancak İlçe Başkanı Hamit KARAOĞLANOĞLU, Aydındere Belediye Başkanı Haydar KARAKILIÇ, Ak Parti İl ve İlçe Yönetimi ile Ak Parti Bulancak Gençlik Kolları başkanı Hamza TANRIVERDİ’nin de bulunduğu bir heyet Belediyemizi ziyaret etti.

Belediyemiz de yeni yapılanan Halkla İlişkiler Müdürlüğü  “Alo Beyaz Masa” bürosunu da ziyaret eden TATLI, Belediye Başkanı Av. Kadir AYDIN’dan Beyaz Masa çalışmalarıyla ilgili bilgiler aldı. Beyaz Masa bürosu kurulalı iki ay olduğunu belirten Başkan AYDIN, bu zamana kadar yaklaşık 800 civarında talep ve şikâyet aldıklarını açıkladı.

Daha sonra Başkanlık Makamına çıkan TATLI ve beraberindekilere Başkan AYDIN ikramlarda bulundu. Ziyarette Belediye Başkan Yardımcısı Niyazi KARAİBRAHİM, Meclis Üyeleri Ahmet CÜRGÜL ve Hamdi ALPARSLAN da hazır bulundular...






Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir