Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 7249 kez okundu. | Kategori : G.İLÇELER
Haberin Tarihi :   06 Mart 2012 - 18:59

Başkan AYDIN'a geçmiş olsun ziyaretleri makamda da devam ediyor.

Büyüt
Küçült
Başkan AYDINa geçmiş olsun ziyaretleri makamda da devam
Ameliyatı sonrası 05.03.2012 pazartesi günü mesaiye başlayan Belediye Başkanımız Av. Kadir AYDIN'a evinde olduğu gibi makamında da geçmiş olsun ziyaretleri yoğun bir şekilde devam ediyor.

Başkan AYDIN'a geçmiş olsun ziyaretleri makamda da devam ediyor.

 

              Ameliyatı sonrası 05.03.2012 pazartesi günü mesaiye başlayan Belediye Başkanımız Av. Kadir AYDIN'a evinde olduğu gibi makamında da geçmiş olsun ziyaretleri yoğun bir şekilde devam ediyor.


  

 

              DSİ. Trabzon Bölge Müdürü iken, Van Bölge Müdürlüğüne atanan Mehmet Recep ÇITIR, DSİ. Giresun Şube Müdürü Bahtiyar KABADAYI ile birlikte başkana veda ve geçmiş olsun ziyaretinde bulundular.

 

              Başkanın ziyaretçileri arasında, evinde istirahatı süresince yanında olan babasının, tarihe not düşercesine oğlunu makamında ziyaret etmesi ise dikkatlerden kaçmadı. 

 

              İlçemiz Barbaros İlköğretim Okulu Müdürü Zeki KIRVELİ ve Beden Eğitimi Öğretmeni Selçuk SEKBAN okulları adına geçmiş olsun ziyaretine geldiler. Ziyaret esnasında öğretmenlerine eşlik eden 6. sınıf öğrencilerinden Fatma AKKAYA başkan AYDIN’a bir buket çiçek sundu.

 

              Bu ziyaretlerin kendini daha iyi hissetmesine vesile olduğunu belirten başkan;   “ Halkımızın sevgisini kazanmış olabilmenin göstergesini geçirmiş olduğum ameliyatım ve sonrasında daha iyi anladım. Ben, tüm hemşerilerime teşekkür ediyorum. Sağ olsunlar. Babamın beni burada ziyaret etmesi ise bana ayrı bir duygu yaşattı. Allah başımızdan eksik etmesin diye dua ediyorum dedi.

 

             



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir