Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6774 kez okundu. | Kategori : G.İLÇELER
Haberin Tarihi :   30 Aralık 2013 - 18:52

Başkan Karabatak'tan Veda Mesajı

Büyüt
Küçült
Başkan Karabataktan Veda
Güce Belediye Başkanı Osman Karabatak Veda Mesajı Yayınladı.

Başkan Karabatak’tan Veda Mesajı

GÜCE(Hayri BAHADIR)29-12-2013 Başkan Karabatak’tan Veda Mesajı

   Güce Belediye Başkanı Osman Karabatak Veda Mesajı Yayınladı.

29 Mart 2014 Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde aday olmayan Güce Belediye Başkanı Osman Karabatak, yaptığı basın açıklamasıyla Gücelilere veda etti.

Karabatak açıklamasında, "15 yıllık görevin son günlerine yaklaşırken alnım ak ve başım dik olarak bana emanet edilen bu görevden dolayı halkımızdan helallik diliyorum" dedi.

  Karabatak,”Ben 1999 yılı Nisan ayı yerel seçimlerinde Fazilet Partisinden,28 Mart 2004 seçimlerinde Adalet ve Kalkınma Partisinden(AKP) ve yine 2009 seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisinden(CHP) MEVCUT OYLARIN %50 sini alarak seçimleri kazandım. Ancak çoğunluğu muhalefette kalmama rağmen önemli hizmetlerde bulunarak çok önemli projelerimizi gerçekleştirdik.

  Belediyenin asıl görevlerinin dışında çok hizmetler yaptık:

1)Araç parklarımızı kısmen de olsa zenginleştirdik.4 adet işmakinesi, kamyonlar, hizmet araçları, itfaiye, cenaze yıkama aracı aldık.

2)İki adet grup yolumuza hem genişletme hem stabilize ve ardından beton asfalt ve soğuk asfalt gibi çalışmalarımız olmuştur.

3)Dört tane mahallemizde çok önemli bağ, bahçe ve mahalle yolları bağlantılarını gerçekleştirdik ve halkımızı çoğu nispette sırtında yük taşımaktan kurtardık. İlçede 50 Km. yollar açtık.

4)Kanalizasyon ıslah ve yeni Kanalizasyon çalışmaları yaptık.

5)İlçe içinde Telekom ve TEDAŞ kabloları yer altına alınmış ve tüm parkeler yenilenmiş.

6)İlçe merkezinde yeni yol bağlantıları açtık örneğin, Belediye arkasından geçen Cumhuriyet Caddesini Köy Hizmetleri binasından sağlık ocağı arasını Boduroğlu Mahallesini Giyimli Mahallesine bağladık. Aşşağı mahallede yarım kalan yolu bağladık. Yukarı mahallemizin büyük bir kısmının yolu yoktu orayı açtık.

7)10 Adet işçi personel 4 adet memur personel emekliye ayırdık ve karşılığında 500 bin TL ödeme yaptık.

8) 35 kilometreden Akılbaba yaylasından ilçemize su getirdik. Yatılı Bölge Okulunun yapımında çok emeğimiz olmuştur. İlçeye Devlet tarafından okul, halı sahası ve kapalı spor salonuna ve imam hatip okulunun yapılmasında belediye olarak ayrı ayrı katkılarımız olmuştur. Ancak şunu da ifade edeyim ki ben yapmış olduğum hizmetlerin reklamını yapamadığım için belki bu hizmetleri göremeyenlerde vardır. Biz bu hizmetleri hep kendi imkânlarımızla imkânsızlıklar içersinde yaptık yapmaya çalıştık. Hiç yok denecek kadar geliri çok az olan belediye olarak İller Bankası payı ile personel maaşlarını vererek bu hizmetleri gerçekleştirdik.

  İlçeme yapmış olduğum bu hizmet nöbetinde çok yorulduğumu ve halkımın fazla tepkisini almamayı düşünerek bu kutsal görevi devretmeyi düşündüm.2014 yerel seçimlerine katılmamayı uygun görerek aday olmamayı uygun buldum. Halkımdan aleyhte ve lehte yorum yapmamalarını önemle rica ediyorum.

  Bu 3 dönem 15 yıl bu görevi bana layık gören tüm halkıma, oylarıyla beni destekleyen herkese cani gönülden teşekkür ediyorum. Kırıp döktüğüm insanlarda varsa onlardan da özür diliyorum ve ben herkese hakkımı helal ediyorum, herkesinde bana haklarına helal etmesini diliyorum.2014 yerel seçimlerinde bu göreve gelecek olan kardeşimize de başarılar diliyorum. Bundan sonraki süreçte de ülkeme ve milletime hizmet etmenin gayreti içinde olacağım. Bu güne kadar şahsıma gösterdiğiniz teveccüh, destek ve ilgi sebebiyle ayrıca sonsuz teşekkürlerimi arz eder, en derin saygılarımı sunarım. Allah yar ve yardımcımız olsun"



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir