Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 7313 kez okundu. | Kategori : G.İLÇELER
Haberin Tarihi :   16 Nisan 2013 - 18:46

Başkan, Özel İdare Hizmet Yılı açılışında

Büyüt
Küçült
Başkan, Özel İdare Hizmet Yılı
Belediye Başkanı Av. Kadir AYDIN, bugün Valilik önünde yapılan İl Özel İdaresi 2013 Hizmet Yılı açılış törenine katıldı.

Düzenlenen törende, İl Özel İdare Genel Sekreteri Mehmet EMÜR, Muhtarlar adına Merkez Akıncı Köyü Muhtarı Ejder ALKAN, Kaymakamlar adına İlimizin en genç Kaymakamı olan Dereli Kaymakamı Ömer Faruk KALA ve İl Genel Meclis Başkanı Osman ÖDEN birer konuşma yaptılar.

 

15 yıldır yapılamayan bir töreni yaptıklarını belirten Vali Dursun Ali ŞAHİN ise “İnşallah önümüzdeki yıllarda daha görkemli törenlerle birlikte olacağız. Özel İdaremiz hizmetler en ücra köşeye ulaşıncaya kadar çalışmaya devam edecek. Vatandaşların ihtiyaçlarına cevap vermek için tüm gayretimizle çalışıyoruz. Özel İdare aşk işidir, heyecan işidir. Bunlar olmadan hizmet olmaz. Hizmetleri ulaştırmak için soğukta sıcakta, yağmur çamur demeden var gücümüzle çalışacağız.  Hedef köye ve köylüye hizmet. Bugün Özel İdarenin cemresi düşüyor. Yolumuz açık olsun, hiçbir zaman kesilmesin. Bu yıl Özel İdarenin eğitimden sağlığa her yönden mühür vuracağı yıl olacak. Bektaş’ı giydirmeyle Kümbetinde bir kısmını yeniden yaparak yeni bir görünüme kavuşturacağız. Kentsel dönüşüm projesi kapsamında 454 binayı yıkarak yerine zeytinlik evleri tipinde evler yapmak için proje çalışmamız var. Sizlere hizmet bizim için şereftir ”diye konuştu.

 

Törene Vali Dursun Ali Şahin’in yanı sıra Cumhuriyet Başsavcısı Gürmen İLHANOĞLU, Vali Yardımcıları Fethi YORULMAZ ve Ahmet YILMAZ, Kaymakamlar, İl Genel Meclis Başkanı Osman ÖDEN, Belediye Başkanı Av. Kadir AYDIN, , İl Özel İdare Genel Sekreteri Mehmet EMÜR, bazı daire amirleri, İl Genel Meclis Üyeleri, Özel İdare Birim Müdürleri ve çalışanları, muhtarlar ile çok sayıda davetli katıldı.





Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir