Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 2163 kez okundu. | Kategori : G.İLÇELER
Haberin Tarihi :   15 Nisan 2024 - 10:19

Başkan Sıbıç: “Şimdi çalışma zamanı”

Büyüt
Küçült
Başkan Sıbıç: “Şimdi çalışma

Seçim ve Ramazan bayramıyla çifte bayram yaşadıklarını ifade eden Bulancak belediye başkanı Necmi Sıbıç, artık ileriye bakarak Bulancak için çalışmaya başlayacaklarını belirtti.

 

Belediye başkanı Sıbıç: "Seçim bitti, ilk bayramımızı 31 Mart akşamı hep beraber kutladık. Sonra da mübarek Ramazan Bayramı'mızı kutladık ve artık çalışmaya başlıyoruz. Seçim boyunca çalmadığımız kapı, görüşmediğimiz kimse kalmadı. İlçe halkımızın desteği ve dayanışması ile büyük bir demokrasi örneği sergileyerek seçimi kazandık. Bir kez daha beni destekleyen desteklemeyen tüm hemşerilerime sonsuz teşekkürler. Şimdi verdiğimiz sözleri yerine getirmek, açıkladığımız projeleri gerçekleştirmek için çalışacağız. Kısacası ilçemizin sorunlarını çözüp, vatandaşlarımızın dertlerine derman olmak için kolları sıvayacağız. Seçim çalışmalarında vatandaşlarımızın öncelikli şikayeti hayat pahalılığı ve işsizlik oldu.  Vatandaşlarımız ekonomik buhrandan dolayı mutsuz ve huzursuz. Yarınlarımızın teminatı gençlerimiz de umutsuz. Artık gençlerimiz başta olmak üzere herkes için umut olmak için gayretle ve hep dediğimiz gibi; halkçı, dayanışmacı bir anlayışla çalışacağız, adil ve eşit hizmet sunacağız. İhtiyaç sahibi herkesle iletişim halinde olacağız.

 

İLÇEMİZİ HAK ETTİĞİ NOKTAYA TAŞIYACAĞIZ

 

Belediyenin yapması gereken alt yapı hizmetlerinin yanında, kültür sanat etkinliklerine de önem vereceğiz ve ilçemizi bu konuda eskiden olduğu gibi hak ettiği noktaya yeniden taşıyacağız. Çevreyi koruyacağız, yeşili çoğaltacağız, park ve bahçeleri iyileştireceğiz ve yenilerini hizmete sunacağız. Ekonomik, sosyal ve kültürel açıdan  ilçemizi geliştirip, kalkındırmanın çabası içinde olacağız. Herkesle, her kesimle iletişim halinde olacağız ve ortak akılla yol alacağız. Bulancak bizim, hepimizin. Kimseyi ayrıştırmadan hareket edeceğiz.

 

Atamızın yolunda daha çağdaş, daha demokratik, daha huzurlu ve bereketli, daha yaşanabilir bir ilçeyi oluşturacağız. Şimdi Çalışma Zamanı diyoruz ve Bulancak İçin Tam Yol İleri parolasıyla yolumuza devam ediyoruz" diye konuştu.

 



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir