Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 1842 kez okundu. | Kategori : G.İLÇELER
Haberin Tarihi :   26 Nisan 2024 - 16:32

Başkan Sıbıç: “STK’ların öneri ve uyarılarını dikkate alacağız”

Büyüt
Küçült
Başkan Sıbıç: “STK’ların öneri ve uyarılarını dikkate

Türkiye Mimarlar ve Mühendisler Odası Birliği Mimarlar Odası Giresun Şubesi  ziyaretinde konuşan Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç; “Şehirle ilgili hayata geçireceğimiz tüm Projelerimizde Mimarlar Odası başta olmak üzere, Sivil Toplum Kuruluşları ile işbirliği yapacak ve mutlaka desteklerine başvuracağız” dedi.

Mimarlar Odası Giresun Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Göksu ve Oda Üyeleri Belediye Başkanı Necmi Sıbıç’a ziyarette bulunarak, tebrik ve başarı dileklerini ilettiler. Ziyarette konuşan Başkan Sıbıç, “Şehirlerimizin dizaynında gerçekleştirilen projelerde yapılan hatalar insanımıza zarar vermektedir. Bizde bundan böyle Bulancakla ilgili hayata geçireceğimiz tüm Projelerimizde konunun uzmanları, STK’lar ile işbirliği yapacak, öneri ve uyarılarına kulak verecek ve mutlaka desteklerine başvuracağız. Bu bağlamda ilk olarak yeni yapılan Meydanımızın Yeşillendirilmesi ve dizayn edilmesi noktasında Giresun Mimarlar Odamızla birlikte hareket edeceğiz. Destekleri için şimdiden teşekkür ederim”dedi.

 



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir