Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 4701 kez okundu. | Kategori : G.İLÇELER
Haberin Tarihi :   18 Mayıs 2022 - 09:03

Başkan Yakar Vatandaş ve Esnafa Kulak Verdi

Büyüt
Küçült
Başkan Yakar Vatandaş ve Esnafa Kulak

Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, Ankara dönüşü sahaya inerek Belediyenin yapmış olduğu çalışmaları yerinde inceledi. Vatandaş ve esnaflarla da görüşen başkan Yakar, çalışmalar hakkında vatandaş ve esnafın istek ve önerilerini dinledi.

 

Şemsettin Caddesinde devam eden Doğalgaz ve Küp Taş çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Yakar, burada bulunan Esnafla bir araya gelerek, cadde üzerinde yapılacak çalışmalar hakkında istişarelerde bulundu. Ardından Güzelyalı Mahallesi ile Pazarsuyu yolu bağlantısında Karayolları tarafından yapılan çalışma ile ilgili bölge esnafıyla bir araya gelen Başkan Yakar, esnafın isteklerini dinledi.

Devam eden projeler ve çalışmalarla ilgili birim müdürleri, mimar ve mühendislerle bir araya gelen Başkan Yakar, projelerle ilgili bilgi alarak çalışmaların hızlandırılmasını istedi. Güzel bir Bulancak için hep beraber el ele vererek çalışacağız diyen Başkan Yakar, “Bu yıl devam eden projelerimizi büyük oranda tamamlayarak Bulancak’taki dönüşümü hissedeceğiz” dedi.



 



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir