Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 5762 kez okundu. | Kategori : G.İLÇELER
Haberin Tarihi :   28 Şubat 2023 - 14:52

Başkan Yakar’dan, “Depremzede kardeşlerimize sahip çıkalım” çağrısı

Büyüt
Küçült
Başkan Yakar’dan, “Depremzede kardeşlerimize sahip çıkalım”

Başkan Yakar’dan, “Depremzede kardeşlerimize sahip çıkalım” çağrısı

Bulancak belediyesi, 11 ilde yaşanan asrın afetinin ardından tüm gücüyle ve Bulancak halkının destekleriyle birlikte deprem bölgesine koşmuştu. Deprem yardımları devam ederken, evi yıkılan depremzedelere de kucak açan Bulancak, deprem bölgesinden ilçemize gelen 207 ailede toplam 909 depremzedeyi ilçemizde ağırlıyor. Gelmeye devam eden ailelerle sayının daha da artması bekleniyor.

Gerek Bulancak Kaymakamlığımız ve Belediye imkanlarımızla, gerekse vatandaşlarımızın destekleriyle depremzede vatandaşlarımızın tüm ihtiyaçları giderilirken ev ve barınma ihtiyaçları da karşılanıyor.

HAYDİ BULANCAK DEPREMZEDE KARDEŞLERİNE SAHİP ÇIK

Konu hakkında açıklama yapan Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, Bulancak halkına çağrıda bulunarak şunları söyledi, “Çok büyük bir afet yaşadık. Ülkemizde yaşanan asrın afetinin yaralarını sarmak için devletimiz, milletimiz el ele çalışıyor. Depremin olduğu gün hemen organize olarak ekiplerimizi deprem bölgesine yolladık. Şimdide 909 depremzede kardeşimizi ilçemizde misafir ediyoruz. Belediye olarak elimizden geldiği kadar bu kardeşlerimizin yardımına yetişmeye çalışıyoruz. Bulancak halkına çağrım imkanı ölçüsünde tüm vatandaşlarımızın bu kardeşlerimizi kardeş aile kabul ederek destek vermesidir. Bugün onlara yarın bize! Bu zor günlerde kenetlenerek sıkıntıları aşacağız. Depremzede misafirlerimize yardımcı olmak, evlerini açmak isteyen vatandaşlarımızın belediyemize başvurmalarını rica ediyorum. Bulancak halkının misafirperverliğini göstereceğimize inanıyorum” dedi.



 



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir