Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6451 kez okundu. | Kategori : G.İLÇELER
Haberin Tarihi :   02 Ağustos 2012 - 22:06

Başkanlar' dan Âb-ı Hayat Derneğine Ziyaret

Büyüt
Küçült
Başkanlar dan  Âb-ı Hayat Derneğine
Başkanlar Bulancak Âb-ı Hayat Derneğini ziyaret etti.

        Başkanlar Bulancak Âb-ı Hayat Derneğini ziyaret etti.

 

              Ballıca Mahallesi Sokak iftarı programı sonrası, Belediye Başkanı Av. Kadir AYDIN misafirleri ile birlikte Bulancak Ab-ı Hayat Derneğini ziyaret etti.

 

              Yapılan iftarın ardından derneğe davet edilen Belediye Başkanı Av. Kadir AYDIN, Milletvekili Adem TATLI, Zetinburnu Belediye Başkanı Murat AYDIN ve misafirleri, Müftü Şaban SADAN, Belediye Başkan Yardımcısı Niyazi KARAİBRAHİM, Nuri GENÇ Hoca, Ak Parti İlçe Başkanı Hamit KARAOĞLANOĞLU ve kalabalık bir heyet Ab-ı Hayat Derneğini Ziyaret ederek, içilen çaylar eşliğinde sohbet ettiler. Ziyaret dernek binasının bahçesinde gerçekleşti.

 

İlçemizin aktif derneklerinden olan Âb-ı Hayat Derneği Dernek Yönetim Kurulu Başkanı Seyfi GÖKTEKİN, ziyarete katılan heyete dernek faaliyetleri hakkında kısa bilgiler verdi. Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat AYDIN ve diğer katılımcılar, Bulancak Âb-ı Hayat Derneğinin faaliyetlerini yakından memnuniyetle takip ettiklerini, derneğin Bulancak standartlarında çok önemli bir sivil toplum teşkilatı çalışması yaptığını, çalışmaları desteklediklerini beyan ettiler.

 

Yoğun tempolu ve bereketli geçen gece, Sarayburnu Camiinde kılınan teravih namazı ve namaz çıkışı içilen şerbetler eşliğinde vatandaşlarla yapılan sohbetle devam etti. Gecenin çok verimli geçtiğini belirten Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat AYDIN, şahsı ve misafirleri adına Başkan Kadir AYDIN’a teşekkür etti.




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir