Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 1903 kez okundu. | Kategori : G.İLÇELER
Haberin Tarihi :   22 Nisan 2024 - 14:08

BAŞKANLIK KOLTUĞUNA ECE SU YİRMİBEŞ OTURDU

Büyüt
Küçült
BAŞKANLIK KOLTUĞUNA ECE SU YİRMİBEŞ

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle, Belediye Başkan Vekilimiz Rahman Aybar, makam koltuğunu temsili olarak Barbaros İlkokulu 4. Sınıf Öğrencisi Ece Su Yirmibeş’e devretti.

 

Okul Müdürü Zafer Işık, Sınıf Öğretmeni Emel Üstündağ, Temsili Başkan Yardımcıları Ediz Bozdoğan ve Eren Ertürk ile birlikte makama gelen Ece Su Yirmibeş, temsili olarak Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç’ın koltuğunu, Başkan Vekili ve Belediye Meclis Üyesi Rahman Aybar’dan devralarak, Bulancak'ta çocuklara yönelik yapacakları projeleri ve isteklerini iletti.

 

Başkan Yirmibeş, Barbaros İlkoluku bahçesine kauçuk zemin yapılması, Meydana yeşil alanlar ve oturma grupları konulması, ilçe genelinde çocuk oyun alanlarının artırılması, iş imkanları sağlanması, kaldırım işgallerinin önlenmesi, turizme yönelik çalışmalar yapılması ve doğalgaz çalışmalarının genişletilmesi konularında istek ve önerilerini sıralayarak, yapılacak çalışmalar için teşekkür etti.

 

Başkan V. Rahman Aybar’da, “Sayın Başkanımız Ece Su Yirmibeş’e teşekkür ediyorum. İstek ve önerilerini dikkate alacak ve çalışmalarımızı bu yönde sürdüreceğiz. Sayın Başkanımız Necmi Sıbıç’ta çocuklarımıza büyük önem vermekte ve Bulancakla ilgili çalışmalarında geleceğin büyükleri çocuklarımıza çok daha güzel bir Bulancak bırakabilmek adına çalışacağını her fırsatta dile getirmektedir. Ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün büyük değer verdiği ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını hediye ettiği çocuklarımız her şeyin en iyisine layıktır. Bir kez daha Bayramlarını kutluyoruz” dedi.

Ziyaret günün anısına hatıra fotoğrafı çekimi ve Başkan V. Aybar’ın çocuklara hediye takdimiyle sona erdi.

 



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir