Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 5958 kez okundu. | Kategori : G.İLÇELER
Haberin Tarihi :   04 Mart 2013 - 10:57

Belediye - Vatandaş İşbirliği

Büyüt
Küçült
Belediye - Vatandaş
Bulancak ilçesi Kızılot Mahallesinde Belediye - Vatandaş işbirliği ile yol genişletme çalışması yapıldı.

Belediye - Vatandaş İşbirliği

Bulancak ilçesi Kızılot Mahallesinde Belediye - Vatandaş işbirliği ile yol genişletme çalışması yapıldı.

İlçemiz Kızılot Mahallesi kirazbeleği mevkiinde yaklaşık 40 haneye ulaşım sağlayan dar yol, yapılan çalışmayla genişletildi. İki aracın geçmesine müsait olmayacak kadar dar olan 3 metrelik yol, yapılan çalışmayla 100 metre uzunluğunda ortalama 2 metre yüksekliğinde taş duvar örülerek 5 metre genişliğe ulaştı. Yapılan taş duvarların arkası doldurulduktan sonra Önümüzdeki günlerde beton kaplama yapılacak olan yol, ulaşımı rahatlatacaktır.

Çalışmanın Devlet - Vatandaş işbirliğinin örnek göstergesi olduğunu belirten Belediye Başkanı Av. Kadir AYDIN, yapmış olduğu açıklamasında;” Kızılot Mahallemiz kirazbeleği mevkiinde yaklaşık 40 hanenin ulaşımını sağlayan yol 3 metre genişliğinde geçmiş zamanlarda imkânlar ölçüsünde ihtiyaç giderecek kadar yapılmış bir yol idi. Mahalle muhtarımız dernekleri aracılığı ile işçiliğini taahhüt ettiler. Bizlerde malzeme ve iş makinelerimiz, araç-gereçlerimizle katkı sağlayarak, 3 metre olan dar yolu,  yolun alt kısmına yapılan yaklaşık 100 metre uzunluğunda yer yer 2 metre yüksekliğinde taş duvarla 2 metre daha genişleterek 5 metreye çıkardık. Taş duvarın arka kısmı doldurularak gerekli altyapı tamamladığımızda, bu yolu imkânlar ölçüsünde beton kaplamayı düşünüyoruz. Bu çalışma Belediye - Vatandaş işbirliğinin güzel örneklerinden bir tanesidir.” dedi.

Yapılan çalışmadan memnuniyetini belirten Mahalle Muhtarı Erol YERİŞ, Mahalle sakinleri adına Başkan AYDIN ve çalışma ekibine teşekkürlerini belirtti.




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir