Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 8033 kez okundu. | Kategori : G.İLÇELER
Haberin Tarihi :   20 Nisan 2012 - 18:53

Belediye Başkanı Av. Kadir AYDIN'a 23 Nisan sürprizi

Büyüt
Küçült
Belediye Başkanı Av. Kadir AYDINa 23 Nisan
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Belediye Başkanı AYDIN, koltuğunu İlköğretim Okulu öğrencisine devretti.

Belediye Başkanı Av. Kadir AYDIN'a 23 Nisan sürprizi

 

 

                            23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Belediye Başkanı AYDIN, koltuğunu İlköğretim Okulu öğrencisine devretti.

 

    


                            İlçemiz Cumhuriyet İlköğretim Okulu Müdürü Hasan BOZAT, Müdür Yardımcısı Harun BAYRAM ve Rehberlik Öğretmeni Selma TİRSİ 3/A sınıfı öğrencileri İbrahim AYDIN ve Elif Sena KARA ile birlikte Belediye Başkanı Av. Kadir AYDIN’ı makamında ziyaret ettiler.

 

Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının yaşanılan geleneksel koltuk devir teslim töreninde Başkan AYDIN ve koltuğu devralacak öğrenci İbrahim AYDIN açısından sürpriz yaşandı. Çünkü; Okul idarecilerince koltuğu devralacak öğrenci, Başkan ADIN’ın İlköğretim 3. Sınıfta okuyan küçük oğlu İbrahim AYDIN idi.

 

                            Makamların, Cumhuriyet döneminde babadan oğula geçmediğini belirten Başkan AYDIN, Okul Müdürü Hasan BOZAT beyin,” bu karar okulda öğrencimizin dahi haberi olmadan yapılan bir secim sonucu belirlendi başkanım.” demesi üzere, Başkan koltuğu yeni başkana devretti. Belediye Başkanı Av. Kadir AYDIN’dan yeni başkan AYDIN’ın isteği, okullarının eskiyen sınıf kapılarının değiştirilmesi ve okul kapısındaki kaldırım parkelerinin yenilenmesi oldu. Konuyu İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile telefonla görüşen Başkan, Yeni başkanın ısrarla yazılı tarih istemesi üzere; Okul sınıf kapılarının 1 Eylül 2012, kaldırım parke yenilemesinin de 30 Nisan 2012 olarak not alıp bugünün tarihi ile birlikte imzaladı.

 

Öğrencilik yıllarının anıları tazelenen Başkan AYDIN, bu anılarını sunulan ikramlar eşliğinde misafirleriyle paylaştı.




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir