Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 9190 kez okundu. | Kategori : G.İLÇELER
Haberin Tarihi :   09 Kasım 2012 - 11:13

Belediye Başkan'ı Av. Kadir AYDIN'dan TV Em'e röportaj

Büyüt
Küçült
Belediye Başkanı Av. Kadir AYDINdan  TV Eme
Karadeniz Gazetesi, Zigana TV ve TV Em Bölgeler Sorumlusu Yusuf KESKİN ve beraberindekiler 07.11.2012 Çarşamba günü Başkan AYDIN'ı makamında ziyaret ederek bir röportaj gerçekleştirdiler.

Belediye Başkan’ı Av. Kadir AYDIN'dan  TV Em'e röportaj

Karadeniz Gazetesi, Zigana TV ve TV Em Bölgeler Sorumlusu Yusuf KESKİN ve beraberindekiler 07.11.2012 Çarşamba günü Başkan AYDIN'ı makamında ziyaret ederek bir röportaj gerçekleştirdiler.

Yapılan röportajda Belediye Başkan’ı Av. Kadir AYDIN özetle, dönemi süresince gerçekleşen projeler, planlaması tamamlanıp hayata geçme aşamasına gelen projeler ve bir sonraki dönemde ise yapmayı hedeflediği projelerden bahsetti.

Hayatın temeli bisiklet sürmek gibi olduğunu belirten Başkan AYDIN, bir şehrin yönetiminde, bir belediyenin yönetiminde ve insani ilişkiler de de denge son derece önemlidir. Diyerek; “hayatı bisiklet kullanmaya benzetiyorum. Bisiklet sürmeyi öğrenirken en zor yaptığımız şey dengede durmaktır. Daha sonra fark ettik ki dengede durmamızı zorlaştıran şeyin devamlı ön tekere bakmak olduğu. Ne zaman ki kafamızı kaldırıp ileriye bakmasını öğrendik, o zaman fark ettik ki daha rahat dengede duruyoruz. Hayatın temeli bisiklet sürmek gibidir. Şu iki şeyi yapmamız gerekiyor. Birincisi hep ileriye bakacağız, ileriye bakarken de pedal çevirmeye devam edeceksiniz. Yani çalışacaksınız, onun için bizde insanımızın bize verdiği yetkiyle birlikte hem ileriye bakıyoruz hem dengede durmak için çalışıyoruz.  Ömrümüz olduğu müddetçe milletimiz bize bu yetkiyi de verdiği müddetçe gayret etmeye, çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

Zigana Tv ve TV Em başkameramanı Ali AYGÜN ‘ün çekimini gerçekleştirdiği röportajın tamamı TV Em televizyonunda önümüzdeki günlerde yayınlanacaktır. Röportaj esnasında Karadeniz Gazetesi İl Temsilcisi Erkan BAŞKIRAN da hazır bulundular.





Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir