Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 7634 kez okundu. | Kategori : G.İLÇELER
Haberin Tarihi :   20 Kasım 2012 - 09:39

Belediye Muhtaç Vatandaşın Evini Onarıyor

Büyüt
Küçült
Belediye Muhtaç Vatandaşın Evini
Bulancak Belediyesi Bahçelievler Mahallesinde sağlık şartlarına uygun olmayan evde yalnız başına yaşayan vatandaşın evini onarıyor.

Belediye Muhtaç Vatandaşın Evini Onarıyor

Bulancak Belediyesi Bahçelievler Mahallesinde sağlık şartlarına uygun olmayan evde yalnız başına yaşayan vatandaşın evini onarıyor.

Belediye Başkanı Av. Kadir AYDIN, İlçemiz Bahçelievler Mahallesinde yalnız başına eski müstakil bir evde yaşayan,  mahalle sakinlerinden Ali KEKÜLLÜOĞLU’nun evini, Giresun Deniz Yıldızı Derneği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ferhat DENİZ ile birlikte ziyaret ederek, evin öncelikle temizlenmesi için Belediye temizlik işçilerini görevlendirdi.

Yapılan çalışmayla iç temizliği yapılacak evin onarımı için tüm malzemeleri karşılayacağını  belirten Başkan AYDIN; “ Bu kardeşimizin evini öncelikle içinde bulunan tüm atıkları temizleyeceğiz. Bu çalışma tamamlandıktan sonra öncelikle çatıyı yapacağız. Devamında bir mutfak, bir oda, wc ve banyoyu onararak yaşanılabilir ev haline getireceğiz. Ne malzeme gidiyorsa biz karşılayacağız. İşçiliğini ise, İlçemiz hayırsever vatandaşlarından Şaban AYDIN usta karşılayacak. Deniz Yıldızı Derneğimiz de evin çatı ve sıvası hariç iç dizayn ve beyaz eşyalarını temin edecek. Bu işler devam ederken bu kardeşimizi Öğretmenevinde misafir edeceğiz. Başta Deniz Yıldızı Derneği olmak üzere işçiliğini karşılayacak olan hayırsever ustamıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir