Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 8791 kez okundu. | Kategori : G.İLÇELER
Haberin Tarihi :   05 Haziran 2013 - 18:45

Beni hatırlayan yalnızca Bulancak oldu

Büyüt
Küçült
Beni hatırlayan yalnızca Bulancak
Futbol Federasyonu eski başkanlarından Kemal Ulusu dün ilçemize gelerek adının verildiği caddenin açılışına katıldı.

Belediye Meclisimizin almış olduğu karar doğrultusunda adının verildiği caddenin açılış törenine katılan Ulusu, tören öncesi Belediyemizi ziyaret etti. Dün saat 16:00 da yapılan törende  Başkan Yardımcısı Niyazi Karaibrahim kısa bir açılış konuşması yaparak, Bulancak Sporun 3.lig’e katıldığı yıllarla ilgili çocukluk anılarını anlattı. Karaibrahimin konuşmasının ardından duygularını almak üzere mikrofon takdim edilen Ulusu konuşmasında;

"Bulancak’a yıllar önce 1984 yılında bir Ağustos ayında geldim. Büyük bir kalabalık önümü kesti ve hep beraber şehir merkezine geldik. Daha dün gibi hatırlıyorum. Belediye binasının balkonundan merakla bekleyen halka o bekledikleri müjdeyi verdim. Türkiye’ye ilk defa kurulan 160 takımlı 3. Profesyonel Lige alındığını söyledim. Ve aşağı indikten sonra bulancakspor severler tarafından kendimi birden omuzlarda buldum. Sonra hep beraber yemeğe gitmiştik. Yine orada unutamayacağım bir şey olmuştu yaşlıca bir bey peçeteye adımın geçtiği bir şiir yazdı ve bana verdi. Onu halen saklarım. İnşallah yakın bir zamanda hatıralarımı yazacağım kitabımda onu da yayınlayacağım. Hakikaten Bulancak daha o zamanlarda bende çok büyük bir iz bıraktı. En büyük bıraktığı izde şimdi spor tesislerine bağlanan bir caddenin ismini bana layık görerek oluyor. Bu zaman kadar hiçbir il ve ilçeden böyle bir vefa örneği bana gelmedi. Tüm Türkiye’yi dolaşan bir başkanım. Gitmediğim il ve ilçe inanın kalmamıştır. Her gittiğim yere hizmet ettim. Şimdi o hizmetimin en büyük mükafatını bana Bulancak verdiği için başta Bulancak Belediye Başkanı Sn. Kadir Aydın’a, Bulancakspor eski ve yeni başkanları ile yöneticilerine yine Bulancak Belediyespor taraftarlarına ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu hatırayı ölene kadar en büyük mutluluk olarak taşıyacağım ve her zaman Bulancaksporun yanında olacağım” dedi. Daha sonra caddenin açılış kurdelesini  kesip  oradan da Bulancak Belediyespor tesislerine  geçti.

Yapılan açılışa; Belediye Başkan Yardımcısı ve Bulancak Kulüp Başkanı Niyazi Karaibrahim, Belediye Meclis Üyeleri Veysel Memiş, Ahmet Erdem,  eski kulüp başkanları Ali Fatoğlu, Abdullah Eriş, Tahsin Peker, Erhan Yılmaz, Reşat Nuri Özdemir, Fikret Kıroğlu, Dursun Karahasan ile Yönetim kurulu üyeleri, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdür vekili Hasan Bulut ile yeni Bulancak Belediyespor başkan yardımcıları ve taraftarlar katıldı.

        

 



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir