Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 14392 kez okundu. | Kategori : G.İLÇELER
Haberin Tarihi :   28 Ocak 2021 - 08:59

Bozatlıoğlu Atlı Spor Kulübü ile indirim anlaşması yapıldı

Büyüt
Küçült
Bozatlıoğlu Atlı Spor Kulübü ile indirim anlaşması
TÜGVA Bulancak'tan ve Bozatlıoğlu Atlı Spor Kulübü ile indirim anlaşması

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Bulancak İlçe Temsilciliği Bulancak gençliği yararına projeler geliştirmeye devam ediyor. Bulancak esnafı ile Bulancak gençliği yararına projeler geliştiren TÜGVA son olarak Karadeniz’in ilk ve tek atlı spor kulübü olan Bozatlıoğlu Atlı Spor Kulübü ile indirimli hizmet sözleşmesi imzaladı.

Orta Asya Türklerinin günümüzden dört bin yıl öncesine kadar dayanan bir binicilik geçmişi olduğunu söyleyen TÜGVA Bulancak İlçe Temsilcisi Ubeydullah Göktekin “Bizler at üzerinde kıtalar arası fetihler gerçekleştiren bir medeniyetin torunları olarak at biniciliğini günümüz gençlerine ulaştırmak istiyoruz. Geleneksel kodlarından kopmayan, yeni nesil bir gençlik için bu ve benzer projeleri çok önemsiyoruz. Karadeniz'in ilk ve tek atlı spor kulübünün Bulancak’ta olması bizim için büyük bir şans. Bulancak gençliği yararına İlçemiz Pazarsuyu mevkiinde bulunan Bozatlıoğlu Atlı Spor Kulübü sahibi Özdemir Bozatlıoğlu ağabeyimize teklifimizi sununca, hemen kabul etti. At biniciliği, özgürlük, kendine güven, mutluluk demektir. Yaptığımız indirimli hizmet sözleşmesi kapsamında 16 yaş üstü gençlere 30 dk’lık atlı safari turunda %35 indirim, yine her yaş grubu üyelerimiz için seyis eşliğinde at binmeyi %40 indirimle yapabileceklerdir.” dedi.

Göktekin ; “Gençlerimiz, TÜGVA üyeliğinin ayrıcalığını yaşıyor”

Göktekin “Bu hizmetten faydalanabilmek için diğer indirimli hizmet anlaşmalarımızdan olduğu gibi TÜGVA üyesi gençlerin E-Üye Dijital Kimlik Kartlarını göstermeleri yeterli olacaktır. Projemize desteklerinden dolayı Bozatlıoğlu Atlı Spor Kulübü yetkilisi Özdemir Bozatlıoğlu Bey'e teşekkür ederim. Bu vesile ile tekrar Bulancak gençliğimiz adına hayırlı olsun. ” Dedi.

Bozatlıoğlu Atlı Spor Kulübü sahibi Özdemir Bozatlıoğlu yaptığı açıklamada “Gençlik adına yapılan her türlü projenin yanındayız. TÜGVA ile yaptığımız bu hizmet anlaşması Bulancak gençliğimiz için hayırlı olsun.” dedi.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir