Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 1981 kez okundu. | Kategori : G.İLÇELER
Haberin Tarihi :   13 Nisan 2024 - 23:42

BULANCAK BAYRAMLAŞTI

Büyüt
Küçült
BULANCAK

Ramazan Bayramı Kutlamaları kapsamında, ilçemizde geleneksel hale gelen, Kamu görevlileri ve Vatandaşlar arasında yapılan toplu bayramlaşma merasimi, bayramın birinci günü, 10 Nisan Çarşamba günü, 10.00-10.30 saatleri arasında Otogar Düğün Salonunda yapıldı.

 

Bulancak Kaymakamı Ünal Koç, Belediye Başkanı Necmi Sıbıç, kamu görevlileri, siyasi parti temsilcileri ve üyeleri, STK temsilcileri ve üyeleri ile halkın yoğun katılım gösterdiği geleneksel bayramlaşma merasimi İlçe Emniyet Müdürlüğü, İtfaiye Müdürlüğü, Devlet Hastanesi, İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Jandarma Özel Harekat Komutanlığı ziyaretleri ile devam etti.

 

Belediye Başkanımız Necmi Sıbıç, Bayram programına, bayram namazını Orta Camide kılarak ve vatandaşlarla bayramlaşarak başladı. Ardından Cumhuriyet halk Partisi önünde partilerle buluşan Başkan Sıbıç, Otogar Düğün Salonunda gerçekleşen geleneksel Kamu görevlileri ile vatandaşlar arasındaki bayramlaşma merasimine ve programda yer alan ziyaretlere katılarak tüm vatandaşların ve kamu görevlilerinin bayramını kutladı.

 

Ramazan Bayramını birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularıyla, herkesle kuçaklaşarak kutladıklarını ifade eden Belediye Başkanı Sıbıç, “Bulancak’ta geleneksel olarak kutladığımız bir Ramazan bayramını daha hep birlikte eda ediyoruz. Bulancak’ta gelenekselleşen bu birlikteliğin her zaman devam etmesini temenni ediyor, dualarımızın kabul olmasını diliyorum. Tüm Bulancaklı hemşerilerimizin Mübarek Ramazan Bayramını bir kez daha gönülden kutluyor, herkese selam, saygı ve sevgilerimi gönderiyorum” dedi.



 



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir