Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 7149 kez okundu. | Kategori : G.İLÇELER
Haberin Tarihi :   10 Ocak 2012 - 18:37

Bulancak Belediyesi Memur Çalışanları 2. Denge Sözleşmesini Yaptı.

Büyüt
Küçült
Bulancak Belediyesi Memur Çalışanları 2. Denge Sözleşmesini
Belediyemiz ile Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (BEM-BİR-SEN) arasında Sosyal Denge Sözleşmesi imzalandı.

 Bulancak Belediyesi Memur Çalışanları 2. Denge Sözleşmesini Yaptı. 

     Belediyemiz ile Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası  (BEM-BİR-SEN) arasında Sosyal Denge Sözleşmesi imzalandı.  

     Belediyemiz meclis salonunda düzenlenen imza törenine, Belediye Başkanı Av. Kadir AYDIN, Başkan Yardımcısı Niyazi KARAİBRAHİM Bem-Bir-Sen Giresun İl Başkanı Mustafa Demir, Meclis Üyeleri Ahmet CÜRGÜL ve Veysel MEMİŞ ile belediye çalışanları ve sendika yöneticileri katıldılar.  

     Hakkı  ile yapılan hiçbir işin karşılığını, hiçbir rakamın karşılamayacağını belirten Belediye Başkanı Av. Kadir AYDIN; 

     “Öncelikle hayırlı ve uğurlu olsun diyorum. Belediyeler çok para kazanan kurumlar değil, sosyal belediyecilik anlamında para harcayan kurumlardır. Sosyal belediyeciliğin temel ilkesi de budur, bunun için kaynak üretmekten ziyade mevcut kaynakları iyi ve verimli şekilde kullanmak önemlidir. Biz de ona özen gösteriyoruz. Bizim bütün çalışanlarımız sadece memur arkadaşlardan ibaret değil. İşçi arkadaşlarımızla da toplu iş görüşmelerimiz devam ediyor. Umarım bu görüşmelerde iyi bir şekilde neticelenecek. Biz göreve geldiğimizde elde ettiğimiz gelirlerin % 54’ü personel giderleriydi, şu anda bu oran %40’lar civarında. Torba yasa ile diğer kurumlara gönderdiğimiz 40 kişinin de ayrılması dolayısıyla, 2012 yılında personel giderlerimiz biraz daha aşağılara inecektir  

      Hakkı  ile yapılan hiçbir işin karşılığını, hiçbir rakamın karşılayacağını  düşünmüyoruz. Verdiğimiz ya da vermeye çalıştığımız rakamların hiç birisi, yaptığımız işin asla karşılığı değildir. Sadece daha iyi koşullarda yaşamanın ve imkânlarımız ölçüsünde katkıda bulunmanın bir rakamsal karşılığıdır. Bu ikinci denge sözleşmesi, belki bundan sonrası için Anayasa değişikliği sayesinde de artık memurlar toplu sözleşmelerle refah seviyesi yükseleceğine inanıyoruz. Bunun için emeği geçen herkese, özellikle referandumda inanılmaz destek veren Türk Milletine şükranlarımızı sunuyoruz. Milletin yetkileri kendi elinde toplaması ve kendini güçlü hissetmesi gibi güzel bir şey yok. Ben sendika başkanımıza, yöneticilere ve temsilcilere teşekkür ediyorum. Katılımınızdan dolayı bütün çalışan arkadaşlara teşekkür ediyorum. Helali hoş olsun, Allah sağlık ve huzur içinde tüketmek nasip etsin” dedi. 

      Taraflar arasında imzalanan sosyal denge sözleşmesinin ardından, BEM-BİR-SEN İl Başkanı Mustafa DEMİR Başkan Aydın’a teşekkürlerini belirtti.

      
 


Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir