Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6350 kez okundu. | Kategori : G.İLÇELER
Haberin Tarihi :   15 Nisan 2013 - 18:46

Bulancak Belediyesi Sertifika Vermeye Devam Ediyor.

Büyüt
Küçült
Bulancak Belediyesi Sertifika Vermeye Devam
Bulancak Belediyesi' nin 2012 yılında KOSGEB ve Bulancak Sanayi ve Ticaret Odası işbirliği ile başlattığı KOSGEB ''Uygulamalı Girişimcilik eğitimi'' devam ediyor.

Bulancak Belediyesi Sertifika Vermeye Devam Ediyor.

Belediyemiz’in 2012 yılında KOSGEB ve Bulancak Sanayi ve Ticaret Odası işbirliği ile başlattığı KOSGEB “Uygulamalı Girişimcilik eğitimi”  devam ediyor.


  2012 yılında 90 kişiyi sertifika sahibi olmalarını sağlayan Belediyemiz, 2013 yılında da devam eden kurslarla her geçen gün sertifikalı girişimci adayı sayısını artırıyor. Bu yılki planlamış olduğumuz KOSGEB “Uygulamalı Girişimcilik eğitimi” nin 1. Grubu geçtiğimiz ay eğitimini tamamlamış ve sertifikalarını almıştı. Bu günde en son eğitimini tamamlayan 2. ve 3. Grup kursiyerler yapılan törenle sertifikalarına kavuştular.

Bugün (15.04.2013) saat 10:00 da Bulancak Sanayi ve Ticaret Odası Salonunda yapılan  programda girişimcilik eğitimini tamamlayan 60 KOBİ  adayı düzenlenen törenle sertifikalarını aldılar. İl dışında olması dolayısıyla, Belediye Başkanı Av. Kadir AYDIN’ın katılamadığı törene, Belediye Başkan Vekili Esat SAKALLIOĞLU, KOSGEB Giresun İl Müdürü Muhammet Mustafa KURT, Giresun Üniversitesi Öğretim Görevlisi Yrd.Doç.Dr. Muaffak SARIOĞLU ve kursiyerler katıldılar.

Programda kısa bir konuşma yapan KOSGEB Müdürü KURT ve kusun eğitmenliğini yapan Yrd. Doç.Dr. SARIOĞLU girişimcilik ve desteklenmesi hususlarında teknik bilgiler vererek  girişimciliğe vermiş olduğu destekten dolayı Belediyemize teşekkürlerini belirttiler.

Daha sonra sertifika sahibi olan girişimci adayları sertifika sahiplerine Belediye Başkan Vekili SAKALLIOĞLU, KOSGEB  Müdürü KURT ve SARIOĞLU tarafından sertifikaları verildi. Program, toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir