Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 10804 kez okundu. | Kategori : G.İLÇELER
Haberin Tarihi :   21 Eylül 2020 - 12:41

Bulancak Belediyesi tarihi bir projeye daha start verdi:

Büyüt
Küçült
Bulancak Belediyesi tarihi bir projeye daha start

8 km’lik Bisiklet ve Yürüyüş Yolunun yapımına başlandı

 Bulancak Belediyesi tarafından başlatılan tarihi dönüşüm projelerinden biri daha start aldı.

Yeni dönemin en önemli farkındalık projelerinden olan Bulancak Bisiklet ve Yürüyüş Yolunun yapımına, Belediye Başkanımız Recep Yakar’ın talimatlarıyla, 18 Eylül Cuma günü başlandı.

Karadeniz’in en uzun Bisiklet ve Yürüyüş Yollarından biri olacak proje, Fatoğlu Kavşağı ile Pazarsuyu Balıkçı Barınağı arasında 8 kilometrelik yeni bir peyzaj alanı olarak düzenlenecek. Proje 2021 yılı içinde tamamlanarak hizmete açılacak.

 TÜM PROJELER BAŞLADI!

 Belediye Başkanı Recep Yakar; “Bulancak Belediyesi olarak yeni dönem dönüşüm projeleri olarak açıkladığımız tüm projelerimizi hayata geçirmiş olduk. Sarayburnu Camii yanında Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatları ve destekleriyle Doğu Karadeniz’in en büyük Millet Bahçelerinden biri olan Bulancak Millet Bahçesinin yapımı devam ediyor. Yine Şehir merkezinde yaklaşık 20 dönümlük ikinci bir kent parkı olarak Akıncı Parkımızın yapımı başladı, devam ediyor. Akıncı Parkımızın altında 1000 araçlık kapalı otoparklarımız tamamlandı. Şehre nefes aldıracak bir diğer projemiz olan Yeni Belediye Hizmet Binası ve Kent Meydanı Düzenlemesi başladı, devam ediyor. Yine şehrin trafik yoğunluğunu azaltacak Galericiler Sitemizi bitirmek üzereyiz.

Şimdi de Bulancak’a yeni bir nefes alanı kazandıracak sahil yolu kenarında, yine Karadeniz’in en uzun güzergahlarından birine sahip olan Bisiklet ve Yürüyüş yolunun yapımına başladık. Burada yapacağımız peyzaj düzenlemeleriyle de, aydınlatma, ağaçlandırma ve oturma alanlarıyla Bulancak’ı yeniden denizle buluşturmuş olacağız. Tüm bu projelere, bütçeleri ve Bulancak ölçeğinde baktığımızda ne kadar büyük bir iş yaptığımız daha iyi anlaşılacaktır. Projelerin tamamı 2021 sonu ve 2022 içinde tamamlanmış ve Bulancaklıların hizmetine açılmış olacaktır. Şimdiden hayırlı olsun” diye konuştu.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir