Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 7582 kez okundu. | Kategori : G.İLÇELER
Haberin Tarihi :   06 Temmuz 2012 - 01:17

Bulancak Belediyesi Yaz Spor Okulları Törenle Açıldı.

Büyüt
Küçült
Bulancak Belediyesi Yaz Spor Okulları Törenle
Bulancak Belediyesi tarafından açılan, futbol, İzcilik, satranç ve yoğun talep doğrultusunda sonradan ilave edilen Basketbol yaz spor okulu törenle açıldı.

         Belediyemiz Yaz Spor Okulları Törenle Açıldı.

 

Bulancak Belediyesi tarafından açılan, futbol, İzcilik, satranç ve yoğun talep doğrultusunda sonradan ilave edilen Basketbol yaz spor okulu törenle açıldı.

Bulancak Spor Tesislerinde 04.07.2012 Çarşamba günü saat 18.00’de yapılan açılış törenine, Belediye Başkanı Av. Kadir AYDIN, Başkan Yardımcısı Ömer Faruk KÖSEOĞLU, İlçe Müftüsü Şaban SADAN, Mal Müdürü Muammer ÖĞRETİCİ, İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Ali GÜRSOY, Okul Müdürleri, Belediye Meclisi Üyeleri Veysel MEMİŞ, Av. Tuncer KORKMAZ, İl Genel Meclis Üyesi Recep HIDIR, Bulancak Engelliler Derneği Başkanı Şenel ERGÜNER, Basın mensupları, Öğrenci velileri ve çok sayıda spor sever vatandaş katıldılar.

              Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından, bir konuşma yapan Belediye Başkanı Av. Kadir AYDIN; “ Kıymetli misafirler, sevgili sporcu arkadaşlarımız, çok kıymetli basın mensupları, sevgili Bulancaklılar hepiniz hoş geldiniz. Program aşamasında arkadaşlarla konuştuk. Hava muhalefeti dolayısıyla acaba kapalı salonda mı yapsaydık diye ama Rabbim müsaade etti bu güzel havayı. Çünkü salona yakışmazdı bu çocuklarımız. Açık alanda yeşil çim üstünde kırmızı formalarıyla beraber birer melek gibi olmuşlar. Kendilerine başarılar diliyorum. Bu sene ilk olarak böyle bir etkinlik yapıyoruz. İlk defa böyle bir çalışmamız var. Belki eksikliklerimiz, hatalarımız olabilir. Ama inşallah bu organizasyon eksiklerimizi gördüğümüz bir organizasyon olacaktır ve bundan sonra hem yapı olarak, hem sayı olarak, hem de potansiyel olarak artarak devam edecektir. Çünkü yapılan en iyi yatırım, insana yapılan, en iyi en uzun yatırım gençlere ve çocuklarlarımıza yapılan yatırımdır. Onun için hem sosyal hayatlarında çok önemli bir yeri olacak, yeni dostluklar yeni arkadaşlıklar kuracaklardır. Hem bilgisayar başından, playstation salonlarından kurtulmuş olacaklardır. Hem ruh ve beden sağlıkları açısından bu etkinlik son derece önemli ve yerinde olacaktır. Ben bu organizasyonun gerçekleşmesinde özveriyle çalışan hocalarımıza, çocuklarımızı buraya gönderen bütün velilerimize ve günlerini bu güzel ortamda değerlendiren çocuklarımıza huzurlarınızda bir kez daha teşekkür ediyorum. Bunları ilçemizin geleceği olarak görüyorum. Bu organizasyonun kazasız belasız problemsiz tamamlanmasını yürekten diliyorum. Bu bir başlangıç olsun. Uzun bir hikâyenin bir ön sözü olsun. Uzun bir yolculuğun ilk adımları olsun diyorum ve İnşallah bundan sonraki çalışmalara bir örnek olsun. Bir tohum olsun. Nasıl ki bir tohumdan bir başak, bir başaktan yüzlerce buğday tanesi oluşuyor, bu organizasyonun da öyle büyümesini diliyorum. Hocalarımıza, çocuklarımıza başarılar diliyorum. Yaptığımız en güzel, zevk aldığımız en güzel işlerden bir tanesinin bu olduğunu şimdi biraz daha görüyorum. Keşke daha önce yapsaydık diyorum. Bundan sonraki yıllarda da İnşallah büyüyerek, gelişerek bu tür etkinlikleri kurumsal bir kimliğe ve yapıya dönüştürerek devam etmek en büyük arzumuzdur. Çocuklarımıza şimdiden başarılar diliyorum. Katılımlarınızdan dolayı hepinizi minnet, şükran ve saygıyla selamlıyorum. Ayrıca bu gece bildiğiniz gibi Beraat Kandili. Hepinizin kandilini kutluyor. Bu gecenin hepimizin beraatına vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan diliyorum. Sağ olun var olun.” dedi.

              Başkanın konuşmasının ardından, Belediye Halk Oyunları ekibinin gösterisi ile devan eden program minik futbolcuların mini futbol maçı ve çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.





Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir