Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 4841 kez okundu. | Kategori : G.İLÇELER
Haberin Tarihi :   15 Şubat 2024 - 11:08

Bulancak Belediyesinde işçilerin yüzü güldü

Büyüt
Küçült
Bulancak Belediyesinde işçilerin yüzü

Bulancak Belediyesinde çalışan şirket işçilerinin ücretleri sözleşme yenilemesiyle en düşük 14 bin 500 liradan 28 bin liraya yükseltildi.Sosyal haklarla maaş artış oranı yüzde yüzü geçerken, maaşlara yapılan zamlar işçiler tarafından da sevinçle karşılandı.

Bulancak Belediyesi ve Hizmet-İş Sendikası Giresun Şube Başkanlığı tarafından imzalanan yeni Toplu İş Sözleşmesi, 14 Şubat Çarşamba akşamı Otogar Düğün Salonunda yapılan yemekli toplantıyla imzalanırken, imza törenine; Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, Başkan Yardımcısı ve Belediye Başkan Adayı Emrullah Guguk, Belediye Başkan Yardımcıları Selçuk Türkmen ve Volkan Çelik ile Hizmet-İş Sendikası Giresun Şube Başkanı Abdullah Kaygusuz, Başkan Yardımcısı Şenel Şardağ ve Hak-İş Sendika Başkanı Hamza Türkmen ile Belediye şirket işçileri aileleriyle birlikte katıldılar.

SOSYAL HAKLARDA DA ARTIŞ YAPILDI!

Yeni Toplu İş Sözleşmesine göre; en düşük şirket işçisi aylık ücreti 14 bin 500 liradan 28 bin liraya çıkarılırken, 22 yevmiye olan ikramiye 32 yevmiyeye, Bayram ikramiyeleri yüzde 400 artışla 250 liradan bin liraya çıkarıldı. Ayrıca 5 yılını dolduran çalışanlara 500 lira, 10 yılını dolduran çalışanlara 1000 lira fark ve formenlik farklarına da yüzde 10 artış verildi.

Yeni toplu iş sözleşmesi alkışlarla imzalandıktan sonra bir konuşma yapan Belediye Başkan Yardımcısı Emrullah Guguk, “Yeni dönemde çok daha verimli ve çok daha güzel hizmetler verebilmek adına çalışanlarımızı da motive edecek ve enflasyona ezdirmeyecek bir ücret artışına imza atmış bulunuyoruz. Tüm çalışanlarımıza ve ailelerine hayırlı olsun” dedi.

 



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir