Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 3101 kez okundu. | Kategori : G.İLÇELER
Haberin Tarihi :   14 Temmuz 2023 - 14:15

Bulancak Belediyesi’nden Yaz Çalışmaları

Büyüt
Küçült
Bulancak Belediyesi’nden Yaz

 

Yoğun yağışların ardından ve yaz mevsiminin kendini iyice hissettirmesinin ardından güzel havaları da fırsat bilen Bulancak Belediye ekipleri yeşil alan, park ve bahçeler ile mezarlıklarda temizlik ve bakım onarım işlerine hız verdi.

Belediye Başkanı Recep Yakar’ın talimatı ile ilçe genelinde bulunan yeşil alanlar ve park bahçelerin temizlik ve bakım onarımları oluşturulan ekiplerle hızla yapılırken, bir taraftan da sinek ve sivrisinekle mücadele için her gece ilaçlama yapılıyor. Park Bahçeler ve Temizlik İşleri Müdürlükleri ekipleri tarafından ilçe genelindeki çocuk ve oyun parklarında bulunan oyun aletleri ve oturma gruplarının bakım ve onarımları, yabani ot temizlikleri ve ağaç budamaları yapılarak eksiklikler gideriliyor. Belediye Mezarlıklarının da bakımı yapılarak yabani otlar temizleniyor. Ruhsat ve denetim Müdürlüğü ekipleri ise sinek ve sivri sinek mücadelesi için her gece ilaçlama yapıyor.

Belediye Başkanı Recep Yakar, “Hizmet sadece yapıp ortaya koymak değildir. Bir taraftan daha yaşanılır bir Bulancak için sürekli hizmet üretirken bir taraftan da ortaya konulan bu hizmetlerin idamesi için yoğun bir şekilde bakım-onarım ve temizliklerini de yapmanız gerekiyor. Bölgemiz bol yağışlı bir bölge olduğu için yeşil alanların hızla otlanması, park ve oyun alanlarındaki alet ve donanımların bakıma ihtiyaç duyması çok doğal. Bu ihtiyaçları karşılamak için mesai gözetmeksizin gece-gündüz gayret gösteren tüm ekiplerimize de teşekkür ediyorum. Yaz boyunca ilaçlama çalışmalarımız da her gece düzenli olarak devam edecektir. Daha güzel bir Bulancak için çalışmaya devam ediyoruz” diye konuştu.

 



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir