Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6461 kez okundu. | Kategori : G.İLÇELER
Haberin Tarihi :   12 Kasım 2012 - 18:37

Bulancak Hükümet konağı bina yapımı ihaleye çıkıyor

Büyüt
Küçült
Bulancak Hükümet konağı bina yapımı ihaleye
Yılların sorunu Bulancak Hükümet konağı bina yapımı ihaleye çıkıyor

    Yılların sorunu Bulancak Hükümet konağı bina yapımı ihaleye çıkıyor

 

Bulancak İlçesinde Hastane inşaatının başlaması, iskelenin uzatılmasının ihale aşamasına gelmesinin ardından yıllardır büyük sorun olan Hükümet konağı da ihale aşamasına geldi. Bulancak Hükümet Konağı Binasının yapım ihalesi 06.12.2012 saat 10’da Giresun İl Özel İdaresinin ihale bürosunda yapılacak.

1989 yılında yapılan bir inceleme içinde hizmet verilmesi sakıncalı  bulunan, çürük raporu verilen Hükümet Konağını bir çok gazete tarafından defalarca manşetlere taşınarak yetkililerin dikkatine sunulmuştu. Sonunda Bulancak Belediye Başkanı Kadir Aydın’ın ve teşkilatın çabaları, Vali Dursun Ali Şahin’in duyarlılığı ve Giresun Milletvekili Adem Tatlı’nın çabası ile Bulancak Hükümet Konağı yapılıyor. Yapılacak ihalenin ardından Bulancak hükümet konağı iki sene içinde yapılarak teslim edilecek.

 

Tatlı “Sözlerimizin hepsini

yerine getireceğiz”

 

Hükümet Konağının ihaleye çıkacağını belirten Giresun AK Parti Milletvekili Adem Tatlı, “Biz kendimize hakka ve halka hizmeti şiar edinmişiz. Bol laf az iş peşinde değiliz. Önceki dönemimizde hemşerilerimize ne söz verdiysek diğer milletvekili arkadaşlarımla fazlasını yapmak nasip oldu. Bu dönem için verdiğimiz tüm sözleri de bir bir yerine getirerek halkımızın bize güvenini boşa çıkarmayacağız. Bulancak Hükümet Konağımız ihale aşamasına geldi. İhalesi yapılacak ve inşaatı başlayacak. İlçemize yakışır bir hükümet konağını insanımızın hizmetine sunacağız. Hükümet Konağı için emeği geçen Bulancak belediye başkanıma, ilçe teşkilatıma ve valimizin çabalarına teşekkür ediyorum. Hayırlı olsun. Biz halkımıza hizmetkar olmaya devam edeceğiz. Onların duası ve Hakkın rızası bizim için her şeyden önemli. Bu dönem içinde Bulancak, Piraziz, merkez ve bütün ilçelerimizde diğer milletvekili arkadaşlarımla beraber sorunları tek tek çözeceğiz” dedi.




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir