Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 15965 kez okundu. | Kategori : G.İLÇELER
Haberin Tarihi :   22 Ocak 2021 - 14:09

Bulancak Mahallesi Yenileniyor

Büyüt
Küçült
Bulancak Mahallesi

Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, Bulancak genelinde sürdürdükleri yenileme ve dönüşüm çalışmalarına ara vermeden devam ettiklerini, Bulancak’a adını veren ve ilk yerleşim alanlarından olan Bulancak mahallesinin en önemli kısmı olan Eski Cami çevresinin tarihi doluya da hitap edecek şekilde tamamen yenileneceğini açıkladı.

Tarihi dokuya hitap edeceğiz

Başkan Yakar, yaptığı açıklamada; “Güzel ilçemizin ilk kuruluşunun gerçekleştiği Eski Cami ve çevresinde; Meydan /Atatürk Caddesi ile Otogar yolu/Osman Gedikali Caddesi arasındaki tüm cadde ve sokaklarımızın kanalizasyon, yağmur suyu, içme suyu hatlarını revize ediyoruz. Alt yapı işleri bittikten sonra da cadde ve sokakların, yol ve kaldırımlarını modern bir görünüme kavuşturacağız. Burada yeni bir uygulama olarak Andezit Küp Taş kullanarak mahallenin tarihi dokusuna hitap edecek, aydınlatma ve uygun alanlarda ağaçlandırma ve peyzaj çalışmalarıyla son dokunuşu yaparak hızla tamamlayacağız.

Doğalgaz alt yapısı tamamlanacak

Bu bölgede yine önemli bir alt yapı çalışması olarak doğalgaz hatlarını hızla tesis ederek vatandaşlarımızın istifadesine sunacağız. Doğalgaz çalışmalarımız ilçemizin her yerine ulaştırılacak şekilde kademe kademe devam edecektir.

Orta Cami Bahçesi Düzenlenecek

Yine ilçemizin en merkezi yerlerinden olan Orta Cami Bahçesi ve çevresinde düzenleme çalışmalarımızı hemen başlatıyoruz. Orta cami avlusunda Belediyemizin katkılarıyla yapımı tamamlanmak üzere olan Sosyal Tesis ve avlu yenilemesini hızla tamamlayıp, devamında Bulancak mahallesinde başlattığımız dönüşümü Orta Cami çevresinde ve İhsaniye Mahallesinde sürdüreceğiz. Çok daha güzel ve modern bir Bulancak için çalışmaya devam ediyoruz. Şimdiden hayırlı olsun” dedi.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir