Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 5724 kez okundu. | Kategori : G.İLÇELER
Haberin Tarihi :   11 Ağustos 2022 - 11:02

Bulancak Millet Bahçesinde Sona Gelindi

Büyüt
Küçült
Bulancak Millet Bahçesinde Sona

Bulancak Sarayburnu Camisinin doğusunda, 37 bin metre kare alan üzerinde inşa edilen ve yüzde 80’in üzerinde tamamlanarak Bulancak Belediyesine devredilen Bulancak Millet Bahçesinin iki ay içinde hizmete açılacağı belirtildi.

Başkan Yakar Millet Bahçesinde incelemelerde bulundu

Bulancak Millet Bahçesi alanında incelemelerde bulunan Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, “Belediyemiz ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı işbirliğinde yapımına başlanan ve yüzde 80’in üzerinde tamamlanan Bulancak Millet Bahçesi belediyemize devredilmiş olup, kalan işlerde iki ay gibi kısa bir sürede tamamlanarak hizmete açılacaktır. Bilindiği gibi Sarayburnu Camii yanında inşa edilen Bulancak Millet Bahçesi Karadeniz de ve ilimizde inşa edilen en büyük Millet Bahçelerinden biri olup, altında da 200 araçlık bir yeraltı otoparkına sahiptir. Yüzey kısmında da yeşil alanlar, yürüyüş yolları, çocuk ve spor alanları, seyir terasları, içinde kütüphanesi, kafe ve restoranları, yönetim bölümleri olan sosyal tesisleriyle çok amaçlı kullanıma uygun örnek bir Millet Bahçesidir. Buradaki sosyal tesisler Belediyemiz tarafından işletilecek olup hem Bulancaklılara hem de Karadniz sahil yolu kenarındaki konumu nedeniyle yoldan geçen misafirlerimize en iyi hizmet sunulacaktır. En kısa sürede tamamlayarak hizmete açmayı planladığımız Bulancak Millet Bahçesi hem Bulancak’a hem de bölge insanına hizmet edecek eşsiz güzellikte bir proje olarak hizmete girecektir. Hayırlı olsun” diye konuştu.

 



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir