Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 3421 kez okundu. | Kategori : G.İLÇELER
Haberin Tarihi :   07 Aralık 2022 - 11:07

Bulancak Millet Bahçesine Kavuşuyor

Büyüt
Küçült
Bulancak Millet Bahçesine

Bulancak Sarayburnu Camisinin doğusunda, 37 bin metre kare alan üzerinde inşa edilen Bulancak Millet Bahçesi tamamlanarak Bulancaklılarla buluşacağı günü bekliyor.

Belediyemiz ve Çevre Şehircilik Bakanlığı iş birliğinde yapılan ve önümüzdeki günlerde kesin kabul teslim işlemleri yapılacak Bulancak Millet Bahçesi, Belediyemize devir edilerek hizmete açılacak.

Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, “Bilindiği gibi yine bölgemizin en önemli eserlerinden Sarayburnu Camii yanında inşa edilen Bulancak Millet Bahçesi Karadeniz’de ve ilimizde inşa edilen en büyük Millet Bahçelerinden biridir. Altında 200 araçlık bir yeraltı otoparkına sahiptir. Yeşil alanlar, yürüyüş ve bisiklet yolları, çocuk oyun ve spor alanları, seyir terasları, içinde kütüphanesi, kafe ve restoranları, yönetim bölümleri olan sosyal tesisleriyle çok amaçlı kullanıma uygun örnek bir Millet Bahçesidir. Buradaki sosyal tesisler Belediyemiz tarafından işletilecek olup hem Bulancaklılara hem de Karadeniz sahil yolu kenarındaki konumu nedeniyle yoldan geçen misafirlerimize en iyi hizmet sunulacaktır. En kısa sürede hizmete açmayı planladığımız Bulancak Millet Bahçesi hem Bulancak’a hem de bölge insanına hizmet edecek eşsiz güzellikte bir proje olmuştur. Hayırlı olsun” diye konuştu.

Vatandaşlarda çok beğendi

Millet Bahçesindeki yapım işlerinin bitmesinin ardından Vatandaşlarında büyük ilgisini ve beğenisini kazanan Bulancak Millet Bahçesi fotoğrafları sosyal medyada yoğun olarak paylaşılmaya başlanırken, “Gündüz ayrı gece ayrı güzel. Bulancak çok güzel bir sosyal alana kavuştu. Yapımında emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz” denildi.

 



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir