Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 5641 kez okundu. | Kategori : G.İLÇELER
Haberin Tarihi :   04 Şubat 2022 - 14:23

Bulancak nüfusunu yine artırdı

Büyüt
Küçült
Bulancak nüfusunu yine

 

TUİK tarafından Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemine göre açıklanan 2021 yılı nüfus sayımı sonuçlarına göre, Bulancak merkez nüfusu 710 kişi artarak 48 bin 076 oldu.

Bulancak’ın toplam nüfusu ise 1744 artışla 69 bin 326 oldu.

Başkan Yakar Teşekkür etti!

Açıklanan nüfus sonuçları sonrası bir açıklama yapan Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar; “Bilindiği gibi nüfus katkı payları Belediye gelirleri açısından önemli bir kalemdir. Bu anlamda ilçede yaşadığı halde ikamet kayıtlarını köylerde ya da başka yerlerde tutan vatandaşlarımıza yönelik çalışma yaptık ve ikametlerini Bulancak’a almalarını teşvik ettik. Bu anlamda destek ve çaba gösteren tüm vatandaşlarımıza teşekkür ederiz. Yaptığımız çalışmalar sonucunda Belediye sınırlarındaki nüfusumuz 710 kişi artmıştır. Bu da yıllık bütçemize fazladan gelir olarak yansıyacak ve hizmet olarak Bulancak’a dönecektir. Tüm çabamız daha güzel bir Bulancak içindir” diye konuştu.


Türkiye nüfusu 84 milyon 680 bin 273 kişi oldu

 

Türkiye'de ikamet eden nüfus, 31 Aralık 2021 tarihi itibarıyla bir önceki yıla göre 1 milyon 65 bin 911 kişi artarak 84 milyon 680 bin 273 kişiye ulaştı.

 



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir