Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 5147 kez okundu. | Kategori : G.İLÇELER
Haberin Tarihi :   26 Ocak 2024 - 17:27

Bulancak’ı dönüştürmeye devam ediyoruz

Büyüt
Küçült
Bulancak’ı dönüştürmeye devam

 

Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, “On yıldır ilçemiz genelinde sürdürdüğümüz dönüşüm ve yenileme çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyor, daha konforlu bir şehir ve ulaşım için cadde ve sokaklarımıza dokunmaya devam ediyoruz” dedi.

 

Şehrimizin her noktasında canla başla çalışıyoruz

 

Başkan Yakar, “Bahçelievler Mahallesi Kocatepe Sokak ve Barış Sokak’ta an itibarı ile beton yol ve desenli kilit parke çalışmalarımız sürerken,

İhsaniye mahallesinde Damla Sokak (Umut Tekstil) ve çevresinde,Sanayi Mahallesinde; Sarayburnu Sokak, Kazım Midillioğlu Sokak, Yaman Sokak, Fazıl Karaibrahimoğlu Caddesinde de kilit parke ve küptaş kaldırım çalışmamız devam ediyor.

Yine İsmetpaşa ve Toprakdeğirmeni mahallemizde yapacak olduğumuz asfalt, kaldırım ve ışık koridoru çalışması öncesi elektrik kablolarının yer altına alım çalışmamız da hızla sürdürülüyor.

Bilindiği gibi geride bıraktığımız 10 yıllık süreçte; gerek alt yapıda gerekse üst yapıda ilçemiz ölçeğinde Mega projeler olarak nitelendirilebilecek birçok yatırım ve hizmetleri tamamladık ve halkımızın hizmetine sunduk ve sunmaya devam ediyoruz. İlçemize ve halkımıza hayırlı olsun” diye konuştu.



 



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir