Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6463 kez okundu. | Kategori : G.İLÇELER
Haberin Tarihi :   10 Haziran 2012 - 18:28

Bulancak'ta Model Uçak Kursuna Katılanlar Sertifikalarını Aldı.

Büyüt
Küçült
Bulancakta Model Uçak Kursuna Katılanlar Sertifikalarını
Bulancak'ta Türk Hava Kurumunun (THK) ve Bulancak Halk Eğitim Merkez Müdürlüğünün katkılarıyla düzenlemiş olduğu ''Genç Kanatlar’'' adlı sertifikalı model uçak kursuna katılan kursiyerlere sertifikaları verildi.

Bulancak'ta Model Uçak Kursuna Katılanlar Sertifikalarını Aldı.

Bulancak'ta Türk Hava Kurumunun (THK) ve Bulancak Halk Eğitim Merkez Müdürlüğünün katkılarıyla düzenlemiş olduğu ''Genç Kanatlar’'' adlı sertifikalı model uçak kursuna katılan kursiyerlere sertifikaları verildi.

Bulancak’ta Türk Hava Kurumunun (THK) ve Bulancak Halk Eğitim Merkez Müdürlüğünün katkılarıyla düzenlemiş olduğu ‘’Genç Kanatlar’’ adlı sertifikalı model uçak kursuna katılan kursiyerlerin kurslarının bitmesiyle, Eğitmenleri Neçati OK’un elinden sertifikalarını aldı. Kursiyerler THK’na ve Bulancak Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ile Eğitmenleri Neçati OK’a şükranlarını belirttiler.

Kurs eğitmeni OK; kursa katılan kursiyerlerin; 48 saatlik Model Uçak (LEYLEK F1A) yapımı, 40 saatlik Model Uçak (FLAMİNGO F1H) yapımı ve 24 saatlik Model Uçak (ATA) yapımı kurslarına katılanlara THK ve FAI yönetmeliklerine uygun model uçak kursuna katılanlara Tekâmül ve Başlangıç Model Uçak Kurs Bitirme Belgelerinin kursiyerlere verildiğini, kursa katılan en küçük kursiyerin 10 ve en yaşlı kursiyerin ise 45 yaşında olduğunu, amaçlarının havacılığı her kesimden her kese sevdirmek olduğunu belirti.

  OK yeni kurs kayıtlarının Eylül ayı başlarında başlayacağını ve tüm halkımızı beklediklerini söyledi.

Kaynak: Bulancak Ajans




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir