Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 7841 kez okundu. | Kategori : G.İLÇELER
Haberin Tarihi :   20 Haziran 2022 - 10:32

BULASKİ Müdürlüğü’nden Önemli Uyarı Ve Açıklama

Büyüt
Küçült
BULASKİ Müdürlüğü’nden Önemli Uyarı Ve

BULASKİ Müdürlüğü’nden Önemli Uyarı Ve Açıklama

Bulancak Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri (BULASKİ) Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada; “Bilindiği gibi belediyemiz su abonelikleri; Sürekli Sayaç ile aylık faturalandırılmakta veya Kartlı Sayaçlar üzerinden kontör yüklenerek kullandırılmaktadır. Ancak son aylarda özellikle Kartlı Sayaçlarda meydana gelen ve sürekli tekrarlanan arızalar sebebi ile hem Belediyemiz hem abonelerimiz mağduriyet yaşamaktadır.

SAYAÇ ARIZALARINI MUTLAKA İHBAR EDİN!

Bir taraftan arızaya düşen Kartlı sayaçların arıza ihbarlarına 7/24 müdahale edilerek giderilirken, diğer taraftan önemli ölçüde arızanın bildirilmediği tespit edilmiştir. Doğal olarak bildirilmeyen arızalar giderilememektedir. Bazı durumlarda Kartlı sayaçlar arızaya düşmesine rağmen su vermeye devam etmekte ve kullanılan suyu da yükleme yapılmamasına rağmen hesaplamaya devam etmektedir. Yani hesabınızda kontör olmamasına rağmen kullandığınız su EKSİ BAKİYE olarak sayaç tarafından yazılmaktadır. Bilinçli ya da bilinçsiz olarak Kartlı sayacın arıza bildirimi yapılmaksızın kullanıma devam edilmesi ilerleyen süreçte yüklü faturalarla karşı karşıya gelinmesine ya da kesinti sebebiyle aboneliğinizin dondurulmasına sebep olabilir.

Vatandaşlarımızın böyle bir durumla karşı karşıya kalmaması ve mağduriyet yaşamaması için Kartlı Sayaç arızalarını en kısa zamanda ve mutlaka 153 Beyaz Masa hattımıza bildirmeleri önemle duyurulur.

 



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir