Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 5722 kez okundu. | Kategori : G.İLÇELER
Haberin Tarihi :   09 Ekim 2013 - 18:49

BUSMAR Yardıma Devam Ediyor

Büyüt
Küçült
BUSMAR Yardıma Devam
İlçemizde, dar gelirlilerin ihtiyaçlarına yanıt vermek üzere kurulan Sosyal Market hizmet vermeye devam ediyor

  Belediyemiz ile Bulancak Gıda Bankacılığı ve Sosyal Market Derneği (BUSMAR) tarafından imzalanan protokol doğrultusunda 2013 yılında faaliyete giren marketimiz halktan aldığı güçle halka hizmet vermektedir.

            BUSMAR’dan yararlanmak için Belediyemiz Halkla İlişkiler Müdürlüğü’ne, Mahalle Muhtarlıklarından alınan belgeler doğrultusunda yapılan müracaatlar, Halkla İlişkiler saha ekiplerimiz tarafından adreslerinde ziyaret edilerek, tespit çalışmaları yapılmaktadır. İhtiyaç sahibi olduğu tespit edilen vatandaşlarımıza daha önce belirlenen kriterler doğrultusunda ihtiyaç durumuna göre puanlama yapılıp, yardım alacak tüm ihtiyaç sahiplerine çıkarttığımız bir çipli alışveriş kartlarıyla daha önce yapılan derecelendirmeye göre belirli periyotlarla limitler yüklenip, kendilerine tutanakla teslim edilmektedir. Bu kart sahipleri BUSMAR’a geldiklerinde belediyenin verdiğini değil, kendi ihtiyacı olan ürünü bir markette alış veriş yapar gibi limiti doğrultusunda istediğini seçerek rahatça alış verişini yapabilmektedir.

            BUSMAR’ı ziyarete giden Belediye Başkanımız Av. Kadir Aydın; “Yardıma muhtaç olan ailelerin yaşam kalitesini yükseltebilmek ve ihtiyaçlarına daha rahat ulaşmalarını sağlayabilmek için market projesini hayata geçirdik. Bu projenin en önemli yararı; ihtiyaç sahibi olan vatandaşlara temel ihtiyaç maddelerini koliler ile vermek yerine, açılan bu marketle, nelere ihtiyaçları varsa para ödemeden kartlarına yüklenen para - puanlar ile alabilmeleridir. Temel ihtiyaç maddesine yönelik olan bu marketimiz ileriki dönemlerde giyimle ilgili talepleri de karşılayacaktır” dedi.

Şuana kadar Belediyemize müracaat edenler arasından Ekim ayı itibariyle toplam 308 aile BUSMAR’dan yararlanmaya hak kazanmış ve alışverişlerini yapmaya devam ediyor.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir