Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6708 kez okundu. | Kategori : G.İLÇELER
Haberin Tarihi :   22 Kasım 2013 - 16:02

Bütün Hayatları 1 Saatte Kül Oldu

Büyüt
Küçült
Bütün Hayatları 1 Saatte Kül
Keşap ilçesine bağlı Küçükgeriş köyünün Değirmen mahallesinde yaşayan Tomak ailesinin bütün yaşantısı 2,5 yaşındaki küçük bir çocuğun oyunu sonrasında kül oldu.

UZANACAK BİR YARDIM ELİ BEKLİYORLAR!

Bütün Hayatları 1 Saatte Kül Oldu

Keşap ilçesine bağlı Küçükgeriş köyünün Değirmen mahallesinde yaşayan Tomak ailesinin bütün yaşantısı 2,5 yaşındaki küçük bir çocuğun oyunu sonrasında kül oldu.


Geçtiğimiz hafta sonu evin en küçük oğlunun evde kibritle oynaması sonucunda çıkan yangında 2 katlı içten ahşap evleri kullanılamaz hale geldi.

Çıkan yangında herhangi bir can kaybının meydana gelmediği öğrenilirken, evde meydana gelen maddi hasarın bilançosu da ağır oldu. Birkaç giyecek haricinde evden hiçbir şey kurtarılamazken, aile bireyleri köylülerin ve komşuların yardımı ile hayatta kalma mücadelesi vermeye başladılar.

Tomak ailesinin dramı aslında geçtiğimiz yıllarda anne ve babanın ayrılmasıyla başlarken baba Salim Tomak geçen süre zarfında 4 çocuğuna hem annelik hem de babalık yaptı.

Köyün sevilen ve gariban ailelerinden olan Salim Tomak, köyde çiftçilik yaparak çocuklarına bakmaya çalışıyordu. Olay sırasında baba Salim Tomak’ın fındık bahçesinde çalıştığı öğrenildi.

Köyün önde gelen kişileri tarafından Keşap İlçe Kaymakamlığı durumdan haberdar edilirken yetkililerin ve duyarlı insanların biran önce aileye yardım ellerini uzatıp destek olmaları bekleniyor.

Çile dolu yaşamlarının içerisine bir de yangın felaketi eklenen Tomak ailesinin bu zor durumlarına sizler de bir şekilde katkı sağlamak istiyorsanız 0535 962 81 15 veya 0 538 306 84 11 no.lu telefonlardan bilgi alabilirsiniz.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir