Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6395 kez okundu. | Kategori : G.İLÇELER
Haberin Tarihi :   18 Ocak 2014 - 10:44

Çalışmalarımız Son Sürat Devam Ediyor

Büyüt
Küçült
Çalışmalarımız Son Sürat Devam
Belediyemiz üstyapı yapı çalışmalarına üç farklı kulvarda devam ediyor.

Çalışmalarımız Son Sürat Devam Ediyor

Belediyemiz üstyapı yapı çalışmalarına üç farklı kulvarda devam ediyor.

Fen İşleri Müdürlüğü’ ne bağlı ekiplerimiz Sütlüce Mahallesi Cami yanı mevkiindeki yaptığı betonlama çalışmasının ardından yine aynı mahallede istinat duvarı çalışmalarında son safhaya geldi.

‘Asfalt Çalışmaları Kaldığı Yerden’

Belediyemiz asfalt çalışmalarına da devam ediyor. Belediye Başkanımız K. Zeki ŞENLİKOĞLU’ nun temaslarının olumlu sonuç vermesinin ardından İl Özel İdaresi’ nin destek ekipmanlarının da desteğiyle Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü’ ne bağlı ekipler asfalt çalışmalarına son sürat başladılar. Dereli Mahallesinde başlanan asfalt çalışmalarının ardından Çok Programlı Lise çevresi ve Fatih Mahallesinde çalışmalarımız devam edecektir.

‘Hizmet Binamızın Çevresi Güzelleşiyor’

Dereli Belediyesi sürdürdüğü asfaltlama ve betonlama çalışmalarında son aşamaya gelmesiyle birlikte Belediye Hizmet Binası peyzaj çalışmalarında devam ediyor. Bu alanda bina çevresine alüminyum korkuluklar takılmış, Belediye Meydanı ve merdivenleri ışıklandırılmıştır. Hizmet Binası otoparkı çalışmaları devam etmekte olup bina çevresinin yeşillendirilmesi kapsamında özel toprak getirtilip uygun yerlere dökülmesi hususunda çalışmalar başladı.  


Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir