Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 11664 kez okundu. | Kategori : G.İLÇELER
Haberin Tarihi :   04 Eylül 2011 - 15:32

Çanakcı' da Bir Kişi Evinin Kapısında Vuruldu

Büyüt
Küçült
Çanakcı da Bir Kişi Evinin Kapısında
GİRESUN'UN ÇANAKÇI İLÇESİ'NDE BİR KİŞİ EVİNİN KAPISINDA TABANCA KURŞUNU İLE VURULARAK YARALANDI.

GİRESUN'UN ÇANAKÇI İLÇESİ'NDE BİR KİŞİ EVİNİN KAPISINDA TABANCA KURŞUNU İLE VURULARAK YARALANDI.
KURŞUN, HAMDİ KARAKOL'UN KAFATASI İÇİNDE KALDI. HAYATİ TEHLİKESİ BULUNAN HAMDİ KARAKOL, KARADENİZ TIP FAKÜLTESİ HASTANESİNE KALDIRILDI.
Çanakçı'nın Yeşilköy Köyü'nde yaşayan Hamdi Karakol(30), evinin kapısında otururken, nereden geldiği tespit edilemeyen tabanca kurşunu ile vuruldu. Çenesinden yaralanan Hamdi Karakol, ailesi ve yakınları tarafından önce Görele Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Karakol burada yapılan ilk müdahalenin ardından Karadeniz Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edildi.
Alınan bilgiye göre, Hamdi Karakol'un çenesinden giren kurşun'un kafa tası içinde kaldığı ve Hamdi Karakol'un hayati tehlikesi bulunduğu öğrenildi.
Kurşunla yaralama olayına el koyan Çanakçı Cumhuriyet Savcılığının olayı çok yönlü olarak sürdürdüğü gelen bilgiler arasında.
Hamdi Karakol'u ölümcül derecede yaralayan kurşunun kaza ile atıkan kör kurşun mu yoksa, öldürmek kastıyla atılan kurşun mu olduğu öğrenilmeye çalışılıyor. (alikayahaber-ÖZEL)
   

Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir