Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 5746 kez okundu. | Kategori : G.İLÇELER
Haberin Tarihi :   11 Kasım 2013 - 18:52

Çevreci Yer Altı Çöp Konteyneri Dönemi Başlıyor

Büyüt
Küçült
Çevreci Yer Altı Çöp Konteyneri Dönemi
Çöp sorununa kalıcı çözüm bulmakta kararlı olan Belediye Başkanı Av.Kadir Aydın ilçemiz için yer altı çöp konteyneri sistemine geçti.

Çevreci Yer Altı Çöp Konteyneri Dönemi Başlıyor

Çöp sorununa kalıcı çözüm bulmakta kararlı olan Belediye Başkanı Av.Kadir Aydın ilçemiz için yer altı çöp konteyneri sistemine geçti.

Arazi şartları sebebiyle şu anda 2200 litre kapasiteli 10 adet yer altı çöp konteynerı ile uygulamaya geçileceğini ve ileriki dönemlerde yer altı çöp konteynerlarının sayısını artırarak atıkların hepsini yer altında muhafaza etmeyi hedeflediklerini dile getiren Başkan Aydın, “Mevcut çöp toplama sisteminin tamamen modern bir şekilde yeraltına alınmasıyla çöplerin kötü görüntüsünün ortadan kalkması ve yeraltında hacim olarak daha çok çöpün depolanmasına olanak sağlayacak olan sistemle artık su sızdırma sorunu, pis koku ve kirli görüntüler ortadan kalkacak, kedi köpek gibi canlıların çöpleri karıştırma şansı olmayacaktır. Aynı zamanda çocuk, yaşlı ve engellilerde rahatlıkla kullanabilecektir” dedi.

Ayrıca eskiyen, su sızdıran ya da ilave edilmesi gereken yerlere koyulması için de 50 adette 400 litrelik normal konteynerlardan alındığını belirtti.


ATA'mızı rahmetle andık

 Tüm yurtta olduğu gibi ilçemizde de Mustafa Kemal ATATÜRK, ölümünün 75. Yıl dönümünde yapılan törenle anıldı.

  İlçemiz Cumhuriyet Meydanında saygı  duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan törende ilçe protokolü, Atatürk anıtına çelenk koydu. Tören Ulu Önder ATATÜRK’ün hayata gözlerini yumduğu saat 09.05’de sirenlerin çalması ile iki dakikalık saygı duruşuyla son buldu.

           Daha sonra program Bulancak Endüstri Meslek Lisesi Çok Programlı Lisesi’nin salonunda öğrenciler tarafından hazırlanan sunumla birlikte devam etti.

         Düzenlenen törene Kaymakam Tayfur ELBASAN, Belediye Başkanı Av. Kadir AYDIN, Garnizon Kutanı Kıdemli Binbaşı Sadettin ŞAHİN, Cumhuriyet Savcısı Denizhan HOROZGİL, siyasi partililer ve vatandaşlar katıldı.

 



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir