Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 7173 kez okundu. | Kategori : G.İLÇELER
Haberin Tarihi :   04 Aralık 2013 - 14:17

CHP Güce Belediye Başkan Adayını Açıkladı

Büyüt
Küçült
CHP Güce Belediye Başkan Adayını
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Giresun İl Örgütü, Güce Belediye Başkan Adayı Mustafa Ustaoğlu’nu ilçede düzenlenen tanıtım toplantısıyla kamuoyuna açıkladı.

GÜCE(Hayri BAHADIR)03-12-2013CHP Güce Belediye Başkan Adayını Açıkladı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Giresun İl Örgütü, Güce Belediye Başkan Adayı Mustafa Ustaoğlu’nu ilçede düzenlenen tanıtım toplantısıyla kamuoyuna açıkladı.

  Güce Belediye Meydanında düzenlenen basın açıklamasına CHP Giresun İl Başkanı Eşref Karaibrahim, Güce Belediye Başkanı Osman Karabatak, Güce CHP İlçe Başkanı Bilal Yılmaz, parti yöneticileri, partililer ve Güceliler katıldı.
  CHP Giresun İl Başkanı Eşref Karaibrahim burada yaptığı açıklamada,30 Mart yerel seçimlerinde parti adayının Mustafa Ustaoğlu olduğunu belirtti.
   Aday belirleme çalışmalarında herhangi bir dargınlık ve kırgınlığın yaşanmadığını vurgulayan Karaibrahim, "Yerel seçimlerde Güce Belediye Başkanlığı için halkımızın karşısına Mustafa Ustaoğlu ile çıkacağız. Mustafa Ustaoğlu kardeşimizin kişiliği, efendiliği, çalışkanlığı ve dürüstlüğüne güveniyoruz. Güce halkına şimdiden hayırlı olsun" ifadesini kullandı.
  Başkan adayı Mustafa Ustaoğlu da partisi ve Güce halkının kendisine duyduğu güveni asla boşa çıkarmayacağına işaret ederek, halkın teveccüh göstermesi halinde Güce’de pek çok konuda hizmet sunacağına inandığını söyledi.
  Güce’yi Gücelilerle yönetmek için başkanlığa talip olduklarını kaydeden Ustaoğlu, "İlçemizde ben ve arkadaşlarım yoğun çalışma içersinde aday adaylığı süreci yaşadık. Süreç sonunda partimizin teveccühü şahsımızdan yana olmuş ve CHP Güce Belediye Başkan adaylığı şahsıma tevdi edilmiştir. Partili ve Güce halkıyla beraber çıktığımız bu kutlu yolda sonuna kadar beraber yürümeyi diliyorum. Başarının birliktelik ile yakalanacağını çok iyi biliyoruz. Güce ilçesini modern ve yaşanabilir bir şehir haline getirmek için yolumuzun uzun, işimizin zor olduğunun bilincindeyiz. Ancak, Güce’de yaşayan hemşerilerimizin desteği ile bütün zorlukların üstesinden geleceğimizi de biliyoruz" değerlendirmesinde bulundu.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir