Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 7700 kez okundu. | Kategori : G.İLÇELER
Haberin Tarihi :   27 Haziran 2013 - 10:30

Cumhuriyet İlkokulu Mezuniyet Programı

Büyüt
Küçült
Cumhuriyet İlkokulu Mezuniyet
Cumhuriyet İlkokulu tarafından düzenlenen mezuniyet programı, 75. Yıl Halk Eğitim Merkezi Tiyatro Salonu'nda gerçekleştirildi.

Cumhuriyet İlkokulunda öğrencisi bulunan Başkan Aydın da programa katılarak bir konuşma yaptı. Çocuklarımızda büyük emeği olan hocalarımıza teşekkür ederim diyen Başkan yapmış olduğu kısa konuşmasında şunları kaydetti: “Öncelikle bizleri kırmayarak programımıza katılan Valimiz Sayın Dursun Ali Şahin’e hoş geldiniz diyor, teşekkür ediyorum. Burada hem belediye başkanı olarak hem de mezun olacak çocuklardan birinin velisi olarak bulunuyorum. Arkadaşlarımızın ve çocuklarımızın bu güzel etkinliğinde hep birlikteyiz. Başta hocamız sema hanıma emek ve katkılarından dolayı bütün çocuklarımıza da bu ikinci program için tatillerini bölüp geldiklerinden ve emeklerinden dolayı, siz kıymetli misafirlerimize de katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyor saygılar sunuyorum” dedi.

 

Eğitimin önemini vurgulayan  Giresun Valisi Dursun Ali Şahin ise şöyle konuştu:” Bu güzel günün akşamında öğrencilerimizin sergilediği bu güzel performanstan son derece mutlu olduğumu ifade etmek istiyorum. Yaklaşık 30 yıldır ilkokul mezuniyet törenlerine hiç katılamamıştım. Belediyenin ilçe stadyumunda düzenlediği “Yaz Spor Okulu” törenleri için gelmiştim burada öğrencilerimizi de izleme fırsatı buldum. Gerçekten yaptıkları gösteriler beni çok sevindirdi. Mezun olan bu öğrencilerimizin gelecekte iyi noktalara ulaşacağını umuyorum. Bu akşam sizlerle burada bir arada olmak güzel bir olaydı. Ben çocuklarımıza sağlıklı ve güzel günlerin onlarla olmasını diliyor, teşekkür ediyorum” dedi.

 

Tören, öğrenciler tarafından hazırlanan şiir dinletisi ve gösterileriyle sona erdi.


  



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir