Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6033 kez okundu. | Kategori : G.İLÇELER
Haberin Tarihi :   21 Mart 2013 - 11:47

Dere (obuz) ıslahı tamamlanıyor

Büyüt
Küçült
Dere (obuz) ıslahı
İlçemiz Sanayi Mahallesi ile Bahçelievler Mahallesi arasından akan dere (obuz)’nin kalan kısmının ıslah çalışması başlatıldı.

Dere (obuz) ıslahı  tamamlanıyor

İlçemiz Sanayi Mahallesi ile Bahçelievler Mahallesi arasından akan dere (obuz)’nin kalan kısmının ıslah çalışması başlatıldı.

Geçtiğimiz yıllarda toplamda 200 metre olan derenin 150 metrelik kısmı  yapılan çalışma ile ıslah edildi. Geriye kalan kısmının ise menfeze alma çalışması başladı. Önceki yapılan menfez ölçülerinde 2,00 x 2,00 ebadında beton kutu menfez yapılarak, açıktan akan ve yağışların etkili olduğu dönemlerde su baskınına neden olan dere (obuz)’nin kalan kısmının ıslahı tamamlanacak.

Fen İşleri Müdürlüğünden alınan bilgiye göre yapılan çalışma hava şartları müsaade ettiği takdirde 5 günde tamamlanacağı bildirildi.


Stabilize olan ara sokaklarda parke çalışmaları

Belediyemiz Fen İşleri ekiplerince, stabilize olan ara sokak yollarında kilitli parke taşı döşeme çalışmaları devam ediyor.

Her geçen gün yapılaşmanın arttığı ilçemizde yaya ve araç  ulaşımını rahatlatmak adına çalışmalarını aralıksız sürdüren Belediyemiz Fen İşlerine bağlı ekipler, Bahçelievler Mahallesi Aralık Sokaktaki stabilize yolda kilitli parke döşeme çalışmalarına başladı.

Özellikle okul öğrencilerinin de geçiş noktası olan stabilize yol, kilitli parke ile döşenerek araç ve yaya ulaşımı rahatlatılacak.  Yapılan çalışma ile öncelikle zemin hazırlıkları yapılarak kenar bordürleri çekilen yolda 800 m2 kilitli parke taşı döşenecek







Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir