Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 8579 kez okundu. | Kategori : G.İLÇELER
Haberin Tarihi :   05 Mayıs 2013 - 02:05

Derelide Çok Güzel Şeyler Oluyor

Büyüt
Küçült
Derelide Çok Güzel Şeyler
Dereli Çok Programlı Lise Spor Kulübü Genç Bayan Hentbol takımı Türkiye Yarıfinallerinde…

DERELİDE ÇOK GÜZEL ŞEYLER OLUYOR…

Dereli Çok Programlı Lise Spor Kulübü Genç Bayan Hentbol takımı Türkiye Yarıfinallerinde… 24- 28 Mayıs 2013 tarihleri arasında Türkiye Yarıfinallerine Katılmayı başardı.   Dereli Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğüne Şenel TAŞHAN’ın Antrenör olarak 2010 yılı mart ayında görevlendirilmesinin ardından bu güne kadar olan süreçte öncelikle atıl durumdaki spor salonları canlandı. İlçede futboldan başka branş yokken şimdilerde özellikle Hentbol dalında adını Türkiye Yarıfinallerine yazdırmayı başaran ve Milli Takım kamplarına sporcu veren bir ilçe konumuna geldi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü, Milli Eğitim İlçe Müdürlüğü  ve İlçe  Halk Eğitim Merkezi  Müdürlüklerinin ortak çalışması sonucu Hentbol,  Taekwondo, Voleybol, Basketbol, Futsal, Satranç branşlarında alanlarında uzman isimlerin çalışması sağlanarak neredeyse ilçede spor yapmayan öğrenci kalmadı. 

Şenel TAŞHAN; Öncelikle ben değilde biz olarak yapılan çalışmalardan başarı elde edilebilir. Biz Derelide Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü, Milli Eğitim İlçe Müdürlüğü ve İlçe  Halk Eğitim Merkezi  Müdürlüklerinin ortak çalışması’nı başardık. Sadece kendi branşımda değil diğer branşlarda alanlarında uzman arkadaşlarla ilçemizde kurslar açtık,  Şu ana kadar çalışmalarımızda maddi ve manevi destekleri olan ilçe kaymakamlarımız sayın Murat ÖZDEMİR, sayın Musa EVİM, sayın Ömer Faruk KALA ve Belediye Başkanımız sayın Kazım Zeki ŞENLİKOĞLU’na, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Zeki ATLI ve şube Müdürü Esma TANRIKULU, İlçe Müdürü Fazlı KARAKUŞ’a, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali OTABAŞİ ve Şube Müdürü Adem TEMÜRCÜK’e, Dereli Halk Eğitim Merkezi Müdürü Muzaffer AYDIN ve Müdür Yardımcısı Hayrettin BABA’ya, Dereli Anadolu Lisesi Müdürü Enver AYDIN’a,  Dereli Atatürk İlk Okulu Müdürü Galip KÜRE’ye, Dereli İsmail Hakkı Öztopal Orta Okulu Müdürü Hacı ATMACA’ya,  Dereli’de 2. Kulüp Kuran ve çalışmalarımızın lokomotifi olan  Dereli Çok Programlı Lise Okul Müdürü Zekeriya KARAKAYALI ve Müdür Yardımcısı Yıldıray BIÇAK’a desteklerinden dolayı çok teşekkür ederim. Biz olmaya devam ettiğimiz sürece inanıyorumki Türkiye Finalleri ve Şampiyonluklarıda gelecektir.




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir