Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6681 kez okundu. | Kategori : G.İLÇELER
Haberin Tarihi :   14 Mart 2012 - 20:53

Diyanet-Sen Yağlıdere' de Üyeleriyle yemekli toplantıda buluştu

Büyüt
Küçült
Diyanet-Sen Yağlıdere de Üyeleriyle yemekli toplantıda
Diyanet-Sen üyeleri, Giresun Şubesi ile Yağlıdere Temsilciliğinin organize ettiği yemekli toplantıda buluştu.

Diyanet-Sen üyeleri, Giresun Şubesi ile Yağlıdere Temsilciliğinin organize ettiği yemekli toplantıda buluştu.

12 Mart 2012 günü Yağlıdere İlçesi M.Kemal İlköğretim Okulu salonunda yapılan toplantıya ilgi oldukça fazlaydı.

İlçede bir tesiste düzenlenen yemeğe, Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu, İlçe Jandarma Bölük Komutanı Başçavuş Mehmet Verim, , Emniyet Amiri Turgay Cengiz, İlçe Müftüsü Yusuf Ulusoy, Espiye Müftüsü Mehmet Yazıcı, Ziraat Odası Başkanı Sezai Çağlar ile bir çok daire amiri ile Şube Yönetimiz ve bazı ilçe temsilcilerimiz ile üyeler katıldı.

İlçe Temsilcimiz Hüseyin HEKİM’ in takdim konuşmasından sonra Diyanet-Sen Şube Başkanı Fethi KARAHÜSEYİN “ Bu ve bunun gibi toplantı ve etkinliklerle elbette aramızdaki kaynaşma ve samimiyetin artırılmasının yanında değerli hocalarımızın varsa sorun ve problemlerinin çözümü ne olmalı konuşulmalı tartışılmalı ve değerli hocalarımızın öneri ve eleştirilerini her zaman dikkate almalıyız.

Sendikal faaliyet ve konuşmaya geçmeden evvel 12 Mart (1921) İstiklal Marşının kabülu ve marşımızın mazlum ve mağdur milletlere ışık tutan marş olduğunu ifade ettikten sonra Şube Başkanımız örgütlenmenin önemini vurguluyarak, “Hedefe ulaşılması, beklentilerin gerçekleşmesi ve ihtiyaçların giderilmesi örgütlenme ile mümkündür. Çağdaş toplumlarda artık hakkın verilmediği ve alındığının iyi bilinmesi gerektiği, bu nedenle temsiliyetini yaptığımız üyelerimizin haklarını alabilmek için de gücümüzü kanundan, anayasadan ve hatta uluslar arası sözleşmelerden (İLO) aldığını ifade etti.

Türkiye’ de dünya da hizmet alanı olarak ilki oluşturan Diyanet-Sen son 8 yıla yetki alarak üyelerinin kazanımlarına kazanım eklemiştir. Hep doğrunun ve haklının yanında olduklarını ve olmaya devam edeceklerini ifade den Şb.Bşk. – Sendika olarak sadece ücret sendikacılığı değil hizmet sendikacılığı yaptıklarını, din görevlisi nasıl camide önder ise toplum içinde de- örgütlenme ve hak aramada da önder olduğu ve olması gerektiğinin altını çizen KARAHÜSEYİN; - Diyanet-Sen’ i niçin kurduk –niçin varız başlığı altında – başörtüsü, katsayı, İHL. Liseleri sorunları, kur’an eğitiminin önündeki engellerin kaldırılmasından-manevi değerlerimize hakaret eden kişi ve kuruluşlarla mücadele ettiklerini ve hepsinden evvel sivil iradeyi ve sivil insiyatifi hazmedemeyen çevrelere ve girift ilişkiler içine girip milletin iradesine gem vurmaya çalışan illegal demokrasi dışı eylem ve hareketlere karşı da mücadele ettiklerini, din görevlisine ve dini değerlerimize karşı sistematik olarak yapılan her platformdaki saldırılara ve tahkirlere karşı da mücadele ettiklerini “ Merhum Gen.Bşk. Ahmet YILDIZ’ ın-din görevlisine hizmetin dolayısıyla dine hizmettir misyon ve anlayışıyla hizmet ettiklerini ve hizmete durmadan devam edeceklerinin altını özellikle çizdi..”

Neyde Mehmet KUDU, Kanunda Samet KARAHÜSEYİN’in sazları eşliğinde oluşturulan Bulancak-Yağlıdere ilahi korosu Yağlıdereli katılımcılara güzel bir akşam akşam yaşattılar.

   

Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir