Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 7161 kez okundu. | Kategori : G.İLÇELER
Haberin Tarihi :   06 Ocak 2012 - 16:16

Doğankent' te Başarılı Memurları Ödüllendirdi

Büyüt
Küçült
Doğankent te Başarılı Memurları
Doğankent İlçesinde çeşitli kamu kurumlarında görevli 7 memur, görevlerinde göstermiş oldukları olağan üstü gayret ve çalışmalar nedeniyle ''Başarı Belgesi'' ile taltif edildi.

DOĞANKENT'TE BAŞARILI MEMURLARI ÖDÜLLENDİRDİ 

Doğankent İlçesinde çeşitli kamu kurumlarında görevli 7 memur, görevlerinde göstermiş oldukları olağan üstü gayret ve çalışmalar nedeniyle "Başarı Belgesi" ile taltif edildi. 

İlçe Kaymakamı Bilgehan Karanfil tarafından 657 sayılı Devlet Memurları Kanunun 122'nci maddesi gereğince emsallerine göre daha başarılı sayılan; İlçe Yazı İşleri Müdür Vekili Selçuk Öngenli, İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıf Müdürü Süleyman Öztürk, İlçe Malmüdürlüğünde Görevli Defterdarlık Uzmanı İlker Yaşar, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünde Görevli Veteriner Hekim Özkan Aslan, İlçe Malmüdürlüğünde Görevli V.H.K.İ. Muharrem Civil, İlçe Köylere Hizmet Götürme Birlik Müdürü V.H.K.İ. Murat Dede ve İlçe Emniyet Amirliğinde Görevli Polis Memuru Hasan Aydın adlı personele Başarı Belgeleri, Kaymakamlık Makamında düzenlenen bir törenle verildi. 

Tören sırasında personele hitaben bir konuşma yapan Kaymakam Karanfil; Anadolu insanın gerçekten hizmet edilmeye layık bir toplum olduğunu belirterek, hizmet eden personelin kendi anne, baba ve ailesine hizmet ediyormuş gibi hizmet etmesi gerektiğini ifade etti.  

Başarı  Belgesi alan personele çeşitli tavsiyelerde bulunan Karanfil, taltif edilen personellerin objektif kıstaslara göre seçildiğini ve görevlerinde gerçek anlamda üstün başarı gösteren personeller olduğunu belirterek "Tüm çalışanlara iş ve aile hayatlarında başarılar dilerim" dedi. 
 

 
 

Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir