Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 10720 kez okundu. | Kategori : G.İLÇELER
Haberin Tarihi :   29 Aralık 2012 - 01:23

Doğankentspor Kulübünden Vali Şahin'e Ziyaret

Büyüt
Küçült
Doğankentspor Kulübünden Vali Şahine
Doğankentspor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Özden bugün Vali Dursun Ali Şahin'i makamında ziyaret ederek takımın formasını hediye etti.

Giresun 1.Amatör Küme ’de mücadele eden Doğankentspor Derneği Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Özden beraberinde Kulübün Basın Sözcüsü Ömer Tekin ile birlikte gerçekleştirdiği ziyaret sırasında Vali Şahin’e adının yazılı olduğu takımın mavi-beyaz formasını hediye etti.

 

 
Doğankentspor ’un 2008 yılında kurulduğunu söyleyen Başkan Özden “Kısa sürede büyük bir başarı örneği göstererek 1.Amatör Küme ’ye kadar yükseldik. U15 takımımızda 2012-2013 sezonunun ilk devresini Giresunspor ’un ardından 2.sırada tamamladı. Kulüp Yönetimine tekrar seçilmemiz nedeniyle il ve ilçedeki ilgili kurum amirlerini ziyaret ediyoruz. İlin en üst idarecisi olarak yoğun çalışma temponuz arasında, spora verdiğiniz önemli desteğinizden dolayı bizlere şahsınıza teşekkür etme fırsatı vermenizden son derece memnuniyet duyduk. Günün anısına sizlere kulübümüzün formasını vermek istiyoruz” dedi.  

  Vali Şahin’de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek takımın şu anki durumu hakkında bilgi alarak, sporun insan hayatında önemli bir yeri olduğunu, her zaman sporun ve sporcuların destekçisi olacaklarını söyledi.



Özel Kalem Müdürüne Teşekkür

Vali Dursun Ali Şahin’i ziyaret eden Doğankentspor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Özden, ziyaret öncesi ve sonrası kendileri ile yakın ilgilenen Valilik Özel Kalem Müdürü Hüseyin Özdemir’e teşekkür ederek kulübün formasını hediye etti.

Giresun 1.Amatör Küme ’de mücadele eden Doğankentspor Derneği Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Özden beraberinde Valilik İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü Şefi aynı zamanda Doğankentspor Kulübünün Basın Sözcüsü Ömer Tekin ile birlikte gerçekleştirdiği ziyaret öncesinde ve randevu saatini beklerlerken kendilerine yakın ilgi gösteren Özel Kalem Müdürü Özdemir’e teşekkür ederek “Böyle güler yüzlü insanların önemli yerlerde görev yapmaları hem ilimiz için bir şans hem de vatandaşlar için memnuniyetle karşılanacak bir durumdur.” dedi.  

  Özel Kalem Müdürü Özdemir’de Doğankentspor Kulübü Başkanı Yusuf Özden’e “Göstermiş olduğu bu nazik davranış ve incelikten dolayı teşekkür ederim.” diyerek “Doğankentspor bir taraftar daha kazanmış oldu. Takıma mücadele ettiği gruplarda başarılar dilerim.” Dedi.
Haber Kaynağı: Dogankent Gazetesi



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir