Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 8745 kez okundu. | Kategori : G.İLÇELER
Haberin Tarihi :   21 Aralık 2012 - 10:57

Doğankentspor'dan Kolin A.Ş. Görevlilerine Tepki

Büyüt
Küçült
Doğankentspordan Kolin A.Ş. Görevlilerine
Doğankentspor Kulübü yöneticileri, KOLİN Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Naci Koloğlu'nun adının yazılı olduğu formayı kendisine iletilmek üzere gittikleri Akköy Enerji şantiyesinde muhatap bulamadıklarını söyleyerek, şantiye sorumlularına sitemde bulundular.

DOĞANKENTSPOR’DAN KOLİN’E TEPKİ

 

Doğankentspor Kulübü yöneticileri, KOLİN Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Naci Koloğlu’nun adının yazılı olduğu formayı kendisine iletilmek üzere gittikleri Akköy Enerji şantiyesinde muhatap bulamadıklarını söyleyerek, şantiye sorumlularına sitemde bulundular.

 

Geçtiğimiz günlerde yeniden kulüp başkanlığına seçilen Yusuf Özden Başkanlığındaki Doğankentspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyeleri, Doğankent İlçesindeki bazı kamu kurumları ve şirketlerin üst düzey temsilcilerine nezaket ziyaretinde bulunarak, takımın formasını hediye ettiklerini, KOLİN Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Naci Koloğlu adına da bir forma bastırıldığını, Koloğlu’nun Doğankent’le duygusal ve ekonomik bağlarının olması ve onu kendilerinden biri olarak görmeleri nedeniyle böyle bir jest yaparak kendisini onurlandırmak istediklerini ifade ettiler.

 

KULÜP YÖNETİMİ, KOLİN ŞANTİYESİNE ALINMADI

 

Doğankentspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyeleri, Naci Koloğlu’nun işlerinin yoğunluğu ve Doğankent’te bulunmaması nedeniyle adına yazılı formayı kendisine iletilmek üzere şirket yetkililerine teslim etmek üzere gittikleri Akköy Enerji A.Ş. şantiyesinde içeri alınmadıklarını, kapıdaki güvenlik görevlilerine Doğankentspor yönetim kurulu adına görüşmeye geldiklerini ve geliş amaçlarını arz ettiklerini ancak Güvenlik görevlisinin kendilerini, yetkililere sormadan içeri alamayacağını ifade ederek yaptığı telefon görüşmesi sonrasında şantiyenin yetkilisi olduğu ifade edilen Proje Müdürü Eray Eroğlu’nun, toplantıda olduğu gerekçesiyle kendileriyle görüşülmediğini, şantiye şefi veya herhangi bir şantiye görevlisine de teslim edebileceklerini söylediklerini, bu taleplerinin de olumsuz karşılandığını bunun üzerine şantiye yetkililerinin uygun göreceği bir zamanda randevu verilmesini talep ettikleri ancak kendilerine olumlu veya olumsuz bir cevap verilmeyerek, kulüplerine ve yönetimine karşı büyük bir nezaketsizlik ve saygısızlık örneği sergilendiğini iddia ettiler.

 

“BİZLER BU KULÜBÜ KİMSEYE GÜVENEREK KURMADIK”

 

Doğankentspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve Kulübün Basın Sözcüsü Ömer Tekin yaptığı açıklamada, “Bizler bu kulübü Doğankent ilçesinde 2008 yılında kurarken kimseye güvenerek veya bel bağlayarak kurmadık. Bu kulübün kuruluş gayesi zaten kısıtlı imkanlara sahip Doğankent ilçesi ve çevre köylerindeki gençlerin kötü alışkanlıklardan uzaklaşması, içlerindeki enerjiyi faydalı bir şekilde dışarı atabilecekleri bir sportif faaliyet içerisinde bulunmaları için kurduk.

 

Kulübümüz kurulduğu tarihten itibaren başarılı bir performans sergileyerek Giresun 1.Amatör Küme’ye kadar yükselme başarısı gösterdi. Birçok kategoride futbol müsabakalarında yer almaktayız. Giresun Amatör Kümede bütün imkansızlıklara rağmen U15 Futbol takımımız Giresunspor’un ardından ikinci sırada yer almaktadır. Bu başarı Doğankent için küçümsenemeyecek bir başarıdır. Büyükler zaten geçen yılın şampiyonu olarak bir üst kümeye çıkarak başarılarını kanıtlamışlardır.

 

Kaldı ki kulübümüz sadece Doğankent’e yönelik değil başta ilçemize komşu olan Kürtün ilçesinden olmak üzere birçok gencimizi de bünyemize katarak sosyal bir etkileşim sağladık. Bu üzerinde durulması ve önemsenmesi gereken bir olaydır.

 

Bizlerde iki hafta önce 9 Aralık tarihinde yaptığımız Olağan Genel Kurul Toplantısı ile seçilmiş olduğumuz yeni yönetim kurulunu olarak Doğankent ilçesinden başlayarak alakalı olabilecek kamu kurumları ve kuruluş yetkililerine nezaket ziyaretinde bulunmayı düşündük ve bu ziyaretlerin anlamlı kılınması için ziyaret edeceğimiz kurum ve firmaların yetkilileri adına forma yaptırdık. Bu amaçla da ilk ziyaretlerimize Doğankent’ten başladık.” Dedi.

 

“KİMSE BİZDEN BU DURUMU KABUL ETMEMİZİ BEKLEMESİN”

 

Bu ziyaretler çerçevesinde gittikleri KOLİN Şantiyesindeki yetkililerinin yaptığı hareketin izah edilebilir bir tarafının olmadığını, bunun büyük bir nezaketsizlik ve görgüsüzlük olduğunu ifade eden Kulüp Başkanı Yusuf Özden “Biz o firmanın ortağı ve yönetim kurulu başkanı olan Naci Koloğlu beye iletilmek üzere bir forma getirdik ve sadece formayı bir şirket yetkilisine teslim edip dönecektik ancak bizden formayı güvenlik noktasına bırakmamızı istediler. Bu büyük bir ayıptır. Bu ayıp hem Doğankentspor Kulübü yönetimi olarak bize hem de firmanın yönetim kurulu üyesi Naci Koloğlu’na karşı yapılan bir ayıptır. Şimdi toplantıdaydık, müsait değildik, habersiz geldiler gibi mazeretler sunulabilir ama biz başkaları gibi onlardan bir şey istemeye gitmedik. Bir şey almak içinde gitmedik. Sadece vermek için gittik. Bu kulübün 4 yıldır yönetiminde bizler varız ve bir kez olsun bir talepte bulunmak için kapılarını çalmadık. Demek ki vermek için değil almak için gitmek gerekiyormuş.

 

Kimse bizden bu durumu kabul etmemizi, içimize sindirmemizi beklemesin. Şantiye yetkilileri kendilerini işlerine o kadar kaptırmışlar ki artık görgü ve nezaket kurullarını tamamen unutmuşlar. Umarız ki bu yoğun tempoları ve gece yarılarına kadar süren toplantıları, işlerini çok önemsediklerini, bu nedenle de başka kimseyi önemsemediklerini gösteren bir öz güvendir. Bizim de kendimize karşı bir özgüvenimiz var ve kimseyi küçümsemediğimiz gibi kimsenin de bizi küçümsemenin haddine olmadığını zaman herkese gösterecektir. Biz bize yapılan bu hareketi hatta hakareti şahsımız adına hoş görebiliriz ama Doğankentspor Kulübünün bir itibarı bir haysiyeti var ve bunu kimse küçümseyemez ve kendini çok yükseklerde görerek aynı zamanda bir Sivil Toplum Kuruluşu’da olan Doğankentspor’u kendilerinin Doğankent’le olan bağları devam ettiği sürece yok sayamaz.

 

Biz bu durumu kabullenmemekle birlikte, bizim bu aşamadan sonraki muhatabımız şantiye görevlileri de değil. Denk gelebilirsek, fırsatını bulabilirsek formayı asıl sahibine Doğankentli hemşerimiz olarak kabul ettiğimiz Naci Koloğlu’na kendimiz vermeye çalışacağız ama yapılan nezaketsizliği de unutmayacağız.” diye kızgınlıklarını ve kırgınlıklarını dile getirdi.

 

 


Haber Kaynağı: Dogankent Gazetesi



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir