Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 5933 kez okundu. | Kategori : G.İLÇELER
Haberin Tarihi :   31 Ekim 2012 - 19:02

Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği Encümen Toplantısı İlçemizde Yapıldı.

Büyüt
Küçült
Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği Encümen Toplantısı  İlçemizde
Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği Ekim ayı Birlik Encümen toplantısı Belediye Başkanı Av. Kadir AYDIN’ın ev sahipliğinde Başkanlık Makam odasında toplandı.

Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği Encümen Toplantısı  İlçemizde Yapıldı.

Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği Ekim ayı Birlik Encümen toplantısı Belediye Başkanı Av. Kadir AYDIN’ın ev sahipliğinde Başkanlık Makam odasında toplandı.

Encümen Toplantısına Birlik Başkanı ve Trabzon Belediye Başkanı Sayın Dr. Orhan F.GÜMRÜKÇÜOĞLU, Birlik Genel Sekreteri Mehmet ŞENTÜRK, Encümen Üyeleri, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik TÜRKMEN, Tonya Belediye Başkanı  Ahmet KURT, Arsin Belediye Başkanı Erdem ŞEN, Eynesil Belediye Başkanı Coşkun SOMUNCUOĞLU, Artvin Hopa Kemalpaşa Belediye Başkanı Yalçın EMİRALİOĞLU katıldı. Toplantıya İlçemiz Aydındere Belde Belediye Başkanı Haydar KARAKILIÇ ve Kovanlık Belde Belediye Başkanı Mehmet KÜÇÜK’de konuk olarak katıldılar.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Birlik Başkanı ve Trabzon Belediye Başkanı Sayın Dr. Orhan F.GÜMRÜKÇÜOĞLU, Birlik Encümen toplantısına ev sahipliği yapan Bulancak Belediye Başkanı Av. Kadir AYDIN ve toplantıya katılan encümen üyesi belediye başkanlarına teşekkür etti. Daha sonra gündemdeki konular görüşüldü.

 

Birlik encümeni Belediye Başkanlarını ağırlamaktan memnuniyetini belirten Başkan AYDIN konuşmasında;

 

“Belediyeler Birliğinin Ekim ayı olağan Encümen toplantısının İlçemizde yapılmasını uygun gören, aynı zamanda DKBB Başkanı olan Trabzon Belediye Başkanı Sayın Dr. Orhan F. GÜMRÜKÇÜOĞLU, Birlik Genel Sekreteri Mehmet ŞENTÜRK, Encümen Üyeleri,  Akçaabat Belediye Başkanı Şefik TÜRKMEN, Tonya Belediye Başkanı Ahmet KURT, Arsin Belediye Başkanı Erdem ŞEN, Eynesil Belediye Başkanı Coşkun SOMUNCUOĞLU ve Artvin Hopa Kemalpaşa Belediye Başkanı Yalçın EMİRALİOĞLU olmak üzere değerli Belediye Başkanlarımıza ev sahipliği yapmaktan, misafir etmekten onur duyduk, mutlu olduk. İlçemizi şereflendirmiş oldular. Kendilerine bir kez daha teşekkür ediyorum.” Dedi. Daha sonra tekrar söz alan Birlik Başkanı ve Trabzon Belediye Başkanı GÜMRÜKÇÜOĞLU ise; “ Sayın Başkanımızın misafirperverliğine tekrar teşekkür ediyoruz. Bu tür encümen toplantılarımızın hedefi vatandaşlarımıza hizmet götürmektir. Bizlerde bunun için gayret gösteriyoruz.” Dedi.

 

Toplantının sona ermesinden sonra bir süre sohbet eden başkanlar Başkan AYDIN’ın ikram edeceği öğlen yemeği ikramı için toplantı mekânından ayrıldı.




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir