Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 7779 kez okundu. | Kategori : G.İLÇELER
Haberin Tarihi :   31 Ocak 2014 - 00:55

Engeller Aşılıyor

Büyüt
Küçült
Engeller
Dereli Belediyesi sağduyulu bir işe daha imza atarak merkez Ulu Cami avlusuna çıkan merdivenlerin bir kısmını engelli rampasına çevirdi.

Engeller Aşılıyor

Dereli Belediyesi sağduyulu bir işe daha imza atarak merkez Ulu Cami avlusuna çıkan merdivenlerin bir kısmını engelli rampasına çevirdi.

Daha önce yeni Hizmet Binası yapımı ve Belediye Meydanı peyzaj çalışmalarında duyarlı tarafını ortaya koyan Belediyemiz bina girişine yine yürüyüş rampası, bina içerisine engelli tuvaleti ve Belediye Meydanı çevresine görme engelliler için özel taşlar getirerek yürüyüş koridoru yapmıştı.
Yıllardır toplumda, özel hizmet yada kamu hizmeti anlamında hep ikinci planda kalmış engelli vatandaşlarımız yasalarla ve hükümet politikaları aracılığıyla, kamu kurum ve kuruluşları önderliğinde toplumsal yaşama hızlı bir şekilde entegre olmaya başlamışlardır.

‘ Engelliye Ulaşmayan Hizmet Eksiktir ’

Konuyla ilgili düşüncelerini dile getiren Başkanımız K. Zeki ŞENLİKOĞLU “ fiziksel engelleri nedeniyle dezavantajlı durumda olan vatandaşlarımızın toplumsal yaşamın her alanına katılımlarının sağlanması Belediyemizin önceliğidir. Engelliye ulaşmayan hizmet eksiktir. Olmamıştır. Belediyemiz Hizmet Binası ve Merkez Ulu Cami’ de başlayan bu sosyal sorumluluk anlayışı İlçemiz geneline yansıyacak ve engelli vatandaşlarımızın toplumsal yaşama uyumu arttırılacaktır.” dedi.
Bizde Dereli Belediyesi olarak bugüne kadar olduğumuz gibi bundan sonrada her zaman engelli vatandaşlarımızın hizmetinde olacağız.


Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir