Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6522 kez okundu. | Kategori : G.İLÇELER
Haberin Tarihi :   31 Ekim 2012 - 19:00

Erdoğan Köyü İhtiyar Heyetinden Başkan AYDIN'a Plaket

Büyüt
Küçült
Erdoğan Köyü İhtiyar Heyetinden Başkan AYDINa
İlçemiz Erdoğan Köyü Muhtarı Murat ÜNGÖR ve İhtiyar Heyeti Belediye Başkanı Av. Kadir AYDIN'ı Makamında ziyaret ederek hizmetlerinden dolayı teşekkür plaketi sundular.

Erdoğan Köyü İhtiyar Heyetinden Başkan AYDIN'a Plaket

İlçemiz Erdoğan Köyü Muhtarı Murat ÜNGÖR ve İhtiyar Heyeti Belediye Başkanı Av. Kadir AYDIN'ı Makamında ziyaret ederek hizmetlerinden dolayı teşekkür plaketi sundular.

İlçemiz Erdoğan Köyü  Grup yolunun Belediye sınırları içinde kalan 3 Km.lik kısmı olan ikisu mevkiine kadar kısmın II.kat asfalt kaplama yapılmasından dolayı Başkan AYDIN’a teşekkür ziyaretinde bulunan Muhtar ÜNGÖR ve İhtiyar Heyeti üyeleri bu hizmetten dolayı teşekkür ederek Başkan AYDIN’a plaket sundular.

Belediyenin hizmetinden dolayı şahsı ve köy halkı adına teşekkür eden Muhtar ÜNGÖR; “ Sayın Başkanım yıllardır bir türlü  sağlıklı ulaşıma kavuşmayan ikisu mevkiine kadar olan 3 Km. lik yolun asfalt yapılması ile köyümüz sağlıklı bir ulaşıma kavuştu. Biz böyle bir hizmeti bu zamana kadar görmedik. Çok mutluyuz. Bu mutluluğumuzu sizlerle paylaşmak ve bu hizmeti sembolikte olsa plaketle taçlandırmak istedik. Bizler şahsımız ve köy halkımız adına size ve tüm çalışma arkadaşlarınıza teşekkür ediyoruz.” Dedi.

Ziyaretten memnuniyetini belirten Belediye Başkanı Av. Kadir AYDIN; “  Arkadaşlar bizler imkânlar ölçüsünde sorunları çözmek ve halkımıza hizmet etmenin gayreti içindeyiz. Bilindiği üzere Ucarlı, Saraçlı ve Şemsettin Mahallelerimizin yollarını asfaltladık. Kızılot Mahalle yolunu ise beton kaplama yaptık. Yine Sizlerin köyünüzün de ulaşımını sağlayan grup yolunun ikisu mevkiine kadar mücavir alan içinde kalan kısma kadar asfaltladık. Belediyemiz imkânları ölçüsünde bu ve benzeri hizmetlerimiz her zaman devam edecektir. Bizler ekip olarak üzerimize düşen ne hizmet var ise onları yerine getirmenin gayreti içindeyiz. Buralara kadar İhtiyar Heyetinizle zahmet edip geldiniz.  Bizler sizlere teşekkür ederiz.” Dedi.  

Muhtar ve İhtiyar Heyetinin ziyaretinde, Başkan Yardımcısı Niyazi KARAİBRAHİM’de hazır bulundular.




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir