Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6160 kez okundu. | Kategori : G.İLÇELER
Haberin Tarihi :   04 Kasım 2013 - 10:26

ERENER STK’larla GÖRÜŞÜYOR

Büyüt
Küçült
ERENER STK’larla
Görele Belediye Başkan Aday Adaylığı müracaatını gerçekleştiren Avukat Tolga Erener ilçedeki ziyaretlerine başladı.

ERENER STK’larla GÖRÜŞÜYOR

Görele Belediye Başkan Aday Adaylığı müracaatını gerçekleştiren Avukat Tolga Erener ilçedeki ziyaretlerine başladı.

Altı buçuk yıllık ilçe başkanlığı döneminde Ak Parti Görele İlçe Teşkilatını parti içi iştişarelerle yönettiğini ifade eden Tolga Erener MEMUR-SEN  Konfederasyonu Görele İlçe temsilcilerini ziyaret etti.

 

Ak Parti Görele Belediye Başkan Aday Adayı  Avukat Tolga Erener “Memur-Sen Konfederasyonun demokrasimize ciddi katkı sağlamaktadır. Ülkemizin darbelerden temizlenmesi için yapılan Referandumda Memur-Sen çok ciddi bir misyon üstlenmiştir.  Demokrasiye katkı sağlayan herkese partim adına teşekkür ederim” dedi.

 

Aday Adayı Avukat Tolga Erener “Sivil Toplum Kuruluşları ve toplumun değişik kesimleriyle görüşmelerine önem verdiğini ifade ederek, Ortak akıl ve ortak paydalarla Görele’yi geleceğe hazırlayacağız.” şeklinde konuştu.

 

Eğitim-Bir-Sen Görele İlçe  Başkanı Ahmet Öztürk “Sivil Toplum Kuruluşlarının demokrasilerde önemli bir yer tuttuğunu belirterek,  ilçemizde demokrasi kültürünün gelişmesi ve yaygınlaşması için üzerimize düşen her türlü desteği sağlarız.” dedi

 

Başkan Ahmet Öztürk “Aday Adayı Tolga Erener’e ziyaretten dolayı teşekkür  ederek, bu tür görüşmelerin sürekli ve çevre ilçelerde de uygulanması gerektiğini vurguladı.

 

Görele İlçesinde Memur-Sen Konfederasyonuna bağlı  yaklaşık altıyüz üyenin bulunduğu ifade edilirken, Aday Adayı Tolga Erener’in ilk ziyaretini Memur-Sen İlçe Temsilciliğine gerçekleştirmesi gözlerden kaçmadı..



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir